Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haja wam, mam propozycję aby zamiast tego strema po boku -------->       1f73ced2182ac.png       dodać np. top 10 postersów?  Bądź coś innego co mogłoby to zastąpić. Idk moim zdaniem jest to zbędne, gdyż na twitcha każdy wejść może, a statystyki forum danego gracza są bardziej przydatne :P

Opublikowano

Mnie też to irytuje bo włącza się z automatu i czasami jak z przyzwyczajenia odpalam na raz 5 stronek szukam na jakiej jakieś "chamskie coś" mi się włączyło ... :D 

Opublikowano (edytowane)

Jest dobrze, jakaś nowość zawsze. A widzieć potem nabijanie statystyk, żeby być na jakiejś śmiesznej liście mnie jakoś nie przekonuje. Pomysł do odrzucenia.

@@

Jeszcze mam pytanie- czy można edytować te panele boczne? Bo moim zdaniem powinny zostać usunięte osoby, które są na forum zbanowane.

Edytowane przez Blanti.
Opublikowano

Według mnie jest to zbędne, w żadnym stopniu nie przeszkadza mi ten stream, mam go ciągle wyłączonego i nigdy nie mam problemu z tym, że włączy mi się on sam automatycznie.

Nie.

• Właściciel
Opublikowano

Stream jest dodany na prośbę, my prosimy o zniżkę na serwery tak i więc oni mogą oczekiwać od nas pomocy. Tym bardziej, że stream nikomu nie przeszkadza, sam się nie odpala bynajmniej mi nie wiem z jakich przeglądarek korzystacie ale automatycznie nie powinien się odpalać nikomu. Top shoutersów dodałbym z chęcią ale większość osób byłaby w topce z liczbami 9999 bo jestem pewny, że kilka osób ma przepisane tyle na sb. Jeżeli chodzi o osoby z grupy "Zbanowany" w topce, jutro ich wyrzucę, dziś już nie mam na to siły.  

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Rozpatrzone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.