Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość Nindżoski

Propo [Rangi]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do 1 i 2 propozycji to dla mnie obojętnie czy będą czy nie więc neutral :D

Co do 3 to jak najbardziej to mi się podoba coś nowego, tylko może tak 500 postów? :P

A co do 4 to WIELKIE TAK. Nie raz mam sytuacje, że pisali do mnie ludzie z innych serwerów, że czit ale ja nie mogłem nic zrobić dałem bana przez bansa ale fakt, że odpalony gracz był do końca mapy skutkowało pustkami na serwie. Więc  OGROMNE TAK ;)

Opublikowano

Do przyjęcia tylko trzecia propozycja - przyjaciel forum od 500 postów. Myślę, że to byłoby dosyć fair. 

Opublikowano

To zamiast rangi użytkownik, to proponuję każdemu z miejsca dorzucić przyjaciela. Jeżeli ma być to ranga to każdy musi na to zasłużyć - 20 dni? 

Opublikowano

1. Jestem na Tak Facebook jest zaniedbywany, a ja i reszta mamy troszkę więcej pracy na forum i mało dodajemy na Fanpage

2. Nie

3. Jestem Neutralny ale z przewagą na Tak 

4. Jestem na Nie musimy być równi wobec wszystkich rang uprzywilejowanych. 

• Właściciel
Opublikowano

Admin facebook i steam odpada, jeżeli ktoś będzie bardzo chciał zajmować się fanpage niech napisze do mnie, dodam mu uprawnienia. Rangę przyjaciel? myślałem bardziej o Bywalcu coś w ten desen i ją oczywiście dodam. Unban nie powinien mieć Admina na wszystkich serwerach, unban głównie jest od ub ale jednak może nadać bana przez amxbansa. Głównie jednak Admin jest od banowania! pamiętajcie o tym i nie obciążajcie pracy unban team.

// Rangę dodam w weekend, aktualnie wyjeżdżam na kilka dni.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Rozpatrzone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.