Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Lucyfer./#

Nick admina banującego: chyba ten syenk

Data/Mapa: 10.09.15 dd2

IP/SteamID:193.242.142.65

Serwer (mod): onlyd22

Opis sytuacji:  gram sobie i nagle banik za aima :) bravo adminie brak ss ciagle czyste. 2) dostaje info od ziomka, że mam brak smoke :D Bravo kurwa jakbyś widział na ss są smoki tylko trzeba popatrzyc :) Mozesz zrobic ss jak nie wierzysz :D 3) Info dostaje to laduje i skanuje takie trudne? Nie grales nigdy na info czy jestes 0?

Obiecany aim to po chuju aim :) Naucz sie grać 

Wycinek:  

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu

[AMXBans] Powod: 'Obiecany ban :) Za Aima kolego za aima'

[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:143542280'

[AMXBans] Twoje IP: '193.242.142.65'

[AMXBans] =======================================

Opublikowano

Dobra dobra, ale tak może trochę spokojnie? Poczekaj na wypowiedź V@ Mr_Danio on Ci to wytłumaczy. Był temat o Tobie i doszło do tego, że dostajesz bana padło na to, ze ja byłem wykonawcą :) Chwilka i wszystko zostanie Ci wyjaśnione.

Opublikowano

Ja was już nie ogarniam :) Czyste ss smoke mam aima brak wh brak, steama mg zainstalowac tylko mi  nie mam chęci bo gram od picu. 0 wspomagaczy... 

zabroncie info dawac w cs1.6 to spadniecie jak imigranci ....

• Właściciel
Opublikowano

Jeżeli demo nie zostanie rozpisane w ciągu 24H, Lucyfer otrzyma unbana. Dodatkowo w ramach przeprosin za błędne oskarżenie dostanie VIP'a na okres 7 dni. 

Opublikowano

http://katujemy.eu/index.php?/topic/10733-esessy-d/&do=findComment&comment=70668

Jestem ciekawe kto mu w tym temacie dał Ub.... Bo jeb....Śmiechem Co to są za te białe plamy na SS????? NA Dl jak i kolo niego tak i na Reklamie ??? OMG ludzie to jest na bana ;| Na środku koło trupa przed skrzynką też to samo ;o I co tu robią jakieś ss z csop.........com :O

Opublikowano

Kochany Lucyferku w ogóle nie dziwi mnie twoje odwołanie. No ale cóż szczerze kto normalny szukał by demka z przed kilku - kilkunastu dni skoro nawet nie wiem dokłądnie w jakich godzinach to było, a takich graczy jak ty przewija się 41414232 dziennie więc trosze cięzko było by to zapamiętać. No ale cóż musze dać ci UB, a więc powiem tak ciesz się puki możesz bo jeśli będziesz grał czysto to spoczko, a jeśli nie to wpadniesz przy pierwszej okazji, a uwierz że będe siedział ci na tyłku non stop więc licz się  z tym że jesteś pod baczną obserwacją ;).

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Odbanowany !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.