Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niestety muszę odejść. Powodem jest wypadek mojej mamy, która leży w szpitalu. Muszę się teraz zająć większością obowiązków, ale także dbać bardziej o mame, przez co nie będe miał już czasu być tu z wami. zeby nie bylo, ze zlozylem podanie na ubt i odchodze.. stało się to wczoraj wieczorem, więc pisze to teraz i wolę sam odejść, niż zostać zdegradowanym.

Ciebie znam mordo najdłużej, wspierałeś mnie zawsze, kontakt mamy.

@Mr_Danio Tobie mordo dziękuję najbardziej, za pomoc, rozmowy, z Toba ta sieć zajdzie daleko.

dzięki za te rozmowy, wsparcie.

@gtx Dzięki za te rozmowy na steam, również za wsparcie.

Nie będę się tu jakoś rozpisywać, bo mógł bym tu wymieniać w nieskończone. Jak wszystko się ogarnie to postaram się wrócić, moj steam używa kuzyn, ale ja zawsze będę na telefonie. Dzięki jeszcze raz za wszystko! Bay !

Opublikowano

Trzymaj się mordo troszkę nie chcę mi się w to wierzyć ale życze aby wszystko się ułożyło i skonczyło jak najlepiej. Zawsze w kontakcie.

Dla osób które źle to zrozumiały z tym ze nie chce mi się w to wierzyć chodziło o to ze napisał pożegnanie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Skoro mam zajmować miejsce komuś w rekrutacji, to po co? Niech ktoś, to będzie aktywny przejmie tą funkcję, na serwer nie będę miał także czasu.

Opublikowano

Szybkiego powrotu do zdrowia mamie. Trzymaj się tam twardo :) Czekam na Twój powrót i w końcu wspólnego rankeda!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Trzymaj się mocno, miejmy nadzieje że zawitasz u nas, gdyż twoja mama wróci do zdrowia, aa bo bym zapomniał również życze twoje mamie, jak najszybszego powrotu do zdrowia. Trzymaj się mordo, z fartem !

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wpadaj, gdy tylko będziesz miał wolny czas :)

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Pożegnany!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.