Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Nate

Nick oskarżonego:PL <UrBAN> ;)

IP lub SID oskarżonego:

Przebieg sytuacji: Przykra i ta jakże niefortunna sytuacja miała miejsce na serwerze onlydd2 cs:go. Jako, że jakiś gracz nieświadomie mnie blokował powiedziałem, żeby czasem użył radaru na co on odpowiedział "i chuj" i "chuj ci w dupe". Napisałem więc na u@ do najlepszego, miłego, skromnego, sympatycznego i elokwentnego admina którym jest Urban, żeby ten oto gracz został kicknięty, zbanowany lub Bóg wie tam co jeszcze. Co w zamian? Mute na mnie a gościu na legalu wyszedł sobie z serwera. Nie jestem pewny ale jego niechęć do mnie wynika prawdopodobnie z tym, że jestem w dobrych stosunkach z adminem GroQu którego on serdecznie nie znosi. Jako że poskarżyłem się u niego na priv to stwierdził, że nie warto ze mną rozmawiać i uznał, że JA go prowokuje. Odniosłem smutne wrażenie, iż ów Admin nie nadaje się na swoje stanowisko, które piastuje i prosiłbym o degradacje go. Jak widać nie jest to pierwsza skarga na Urban żywię nadzieje, że komenda !Admin stanie się dla niego wkrótce niedostępna. Tym optymistycznym akcentem kończę mojego posta i pozdrawiam wszystkich :) 

Dowody:

post-3478-0-46986400-1441296434_thumb.png

Opublikowano

Wszystko sie zgadza z tą o to skargą jest słuszna..... i przedchwila chce dopisać że dostałem od niego bana za obraze gracza a mówiłem wtedy z Pedro  i do niego mówiłęm a my sie znamy i lubimy sie posprzeczac Niech Urban to dziecko zajrzy do mózgu i se odpowie kim ja jestem ? idiotą czy  idiotą przepraszam za te słowa ale  ten typ jest taki śmieszny że sie w głowie nie mieści a ta sytuacja z banem jest po raz drugi dziekuje za uwage elo :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

sytuacja na pewno wyglądała inaczej ,nie sądze żebyś w taki miły i grzeczny sposób odpowiedział temu graczowi , poza tym ty jak i groqu oraz kilku innych wyżej lub niżej postawionych osób jest ze mną w kłótni , dlatego wolałem tobie nie odpisywac , a co do drugiego pana to bana dostał za obraze gracza mnie nie interesuje czy go lubisz czy nie słyszałem pocisk w jego strone to automatycznie dostałes bana . Poza tym mam na serwerze jest dużo problemo i nie interesuje mnie to czy ty kogoś znasz . Dziękuje

Opublikowano

Urban małe sprostowanie dla bzdur które napisałeś. Nie jestem z tobą w otwartym konflikcie zachowujesz się infantylnie, szczególnie na rankedach które zamiast grać na chilll'u to trzeba mnie wyzywać od debili i kickować za to, że nie kryje mida. Nie lubisz mnie bo ja lubię Groka więc nie doszukuj się prowokacji a tym bardziej antypatii do Ciebie :) Masz 17 lat a zachowujesz się na góra 13. 

Co do GOTV  to nie znam dokładnej godziny między 17-18.

Opublikowano

Po co mnie mieszasz do tego ? Wszyscy znaja moja opinie o tobie. Jestem za tym bys jak najszybciej został usuniety z listy administratorów CS GO DD2. Nie jestes zbyt inteligentny i doswiadczony by prowadzic dalej ta funkcje. Juz nie pierwsza skarga na ciebie... Nie tylko ja z obecnych adminow jestem za tym by cie wydalić.

Pozdrawiam, groszek :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Temat podsyłam Dudnesowi każdy bezsensowny post od teraz będzie karany warnem w wysokości +1 

Skargę rozpatrzy Dudnes bądź Never 

Opublikowano

Potwierdzam słowa kwaska, mówimy do siebie pieszczotliwie tylko że w inny sposób xd, lecz po całej sytuacji zapytałem Urbana za co dostał bana Kwasek i co takiego powiedział na to urban? :"Sprawdz sobie na gotv" powtórzyłem pytanie lecz reakcja była zerowa. Nwm czy to jest postawa godna administratora serwera ?... Jeśli nawet ze swoim "Kolegą" adminem, który jest od niego starszy stażem oraz wiekiem jak i doświadczeniem życiowym i multigamehostingowym nie potrafi sie dogadać oraz zwraca sie z dezaprobatą oraz jest oschły w całokształcie relacji międzyludzkich . Pragnę aby najwyżsi z tego grona dogłębnie to rozważyli oraz kolejne podania osób w takim wieku, ponieważ wiek to nie tylko liczba, lecz również rozwój psycho-intelektualno-kulturowy, wiek również niesie ze sobą bagaż doświadczeń oraz ubogaca osobę w mądrość (nie mylic mądrość z wiedza ).

Tak na przyszłość administracjo :)

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Przykro mi ale tych skarg jest za wiele, abyś dalej pełnił funkcję Admina. Nie mogę ciągle przymykać oko na takie sytuacje.

Zdegradowany.

• Lubię to! 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.