Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ Serwera: Jailbreak

Hosting: Pukawka, ależ zmieniamy z czasem na 1shot1kill

GameTracker: http://www.gametracker.com/server_info/31.186.83.55:27116/ - O tej godzinie, gra mało osób ależ warto zobaczeć po południu ;)

Staż Serwera: 3 lata

Coś o sobie: Znacie, mnie to nie musze o sobie pisać, ależ chciałbym powiedzieć że będzie 2 H@ Serwer'a o nick'u ARczi .

Dlaczego chcesz dołączyć do nas?: Ze względu na to że chce chcemy w raz z kolegą dla dobra sieci, serwer jest rozkręcony, ależ dalej nad nim pracujemy :)

Kontakt: Mój GG:50125268, Forum, TS Kontakt 2 H@ Serwera: GG: 38485205 

Zapoznałeś się z regulaminem (TAK/NIE): TAK

Akceptujesz regulamin (TAK/NIE): TAK

@P.S Podanie zostanie zakceptowane, to zarejestruje się 2 H@ naszego serwer'a, nie znacie go więc przywita sie w odpowiednim dziale :) A chciałbym dodać, że Dudnes'a serwer, stoi pusty dlatego wraz z kolegą postanowiliśmy dojść z naszym serwerem ;) Czekam na pozytywne rozpatrzenie ! :)

• Legenda
Opublikowano

Hmm jeden jailbreak już jest, który przechodzi modernizacje żeby był 100% zrobiony i gotowy do grania.

Ten jest rozkręcony i trzyma się na setti co na jailbreaku też tak jest reklama setti serwer pełny a 2 jailbreaki to nie wiem czy to dobry pomysł bo będziemy nawzajem zabierać sobie graczy znudzi się jeden, serwer to wejdzie na 2 i zostanie.

Opublikowano

Jestem na tak

+ Serwer jest bardzo dobrze rozkręcony

+ Znam obu H@

+ Ogarnięta administracja

+ Przyda się nowy serwer.

Opublikowano

Dobra, nie nie i nie. Niestety nie dochodzimy z serwerem, ponieważ 2 H@, nie lubi jak są takie same serwery, mówi się trudno.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.