Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:                                              ---InfoOdBoga---                    
Nick oskarżonego:                                               Kajman

IP lub SID oskarżonego:                                    ------------
Przebieg sytuacji:  

Dzień dobry, Na serwerze panował ład i porządek był jeden miły Admin , który zajmował się nami i dbał o nas był to --Lezi-- . Wszystko było okej . Dopóki nie przyszedł Pan Kajman . Dostałem na samym początku /mute bo temu Panu się nie podobał mój głos. Później dochodziło pomiędzy nami do konfliktów starałem się ich unikac. Mówi żebym przeczytał go bardzo dokładnie przeczytałem . I w regulaminie nic nie ma na temat banowania za podawanie informacji swojej drużynie (ban 5 minut) później gdy przychodził Kajman na serwer zmieniał nick i wchodził znowu. Uważam , ze tak osoba nie nadaje się na admina . (Wyrażam tylko swoja opinie jestem POLAKIEM) . Nie przepadam za tym Adminem , dostał admina na samym poczatku sie nie wywyzszaał a teraz zgrywa bohatera i dał mi bana na 1 dzien ::

BUILD 6153 SERVER (0 CRC)
Server # 45
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You are banned from this Server!
[AMXBans] There are 23 hours , 47 minutes and 18 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname : ---InfoOdBoga---
[AMXBans] Reason : ' irytujesz , wku*wiasz , drzesz jape '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 309127073 '
[AMXBans] Your IP : ' 185.74.84.6 '
[AMXBans] ===============================================
Kicked : You are BANNED. Check yo

Jest mi bardzo przykro z tego powodu . Zostały naruszone tutaj moje prawa. Jak tylko Kajman wchodzi na serwer wszyscy maja mu sie klaniac i oddawac szacunek . Jak by sie sprawowal na tym stanowisku to oczywiscie ze bym go szanowal tak jak --Lezi--- - ego . Mam nadzieje ze to zostanie rozpatrzone . Mam juz dosc takich ludzi ktorzy maja admina i cwaniakuja . Kilka osob z serwera moze to potwierdzic . 
Wszyscy bedziecie bronic Kajmana bo jest adminem  nie interesuje mnie to kim jest . Za duzo sobie pozwala.

Dziekuje za przeczytanie : Pisał Profesor 

---InfoOdBoga--- . Milego Dnia

• Donator
Opublikowano

Byłem w Tym czasie na serwerze i uważam że BAN jest jak najbardziej suszny InfoOdBoga kupił sobie ze 2 dni temu mikrofon i troche "oszalał" , bluzga nie miłosiernie, nadużywa , sam powinienem dać mu Bana ale już zajmował się tą sprawą.

Co do samego bana powinnien być potraktowany jako:
c ) Totalny brak kultury, chamstwo - ban do 7 dni

@InfoOdBoga wiesz sam jak obrażałeś jak tylko wychodził z serwera , od K... , H.... a z ostrzeżenia się śmiałeś że Cię zmutował, ale masz to w dupie, tylko nie wiedziałeś ze gra pod innym nikiem :)

Jeśli chodzi o skarge nie dałeś żadych dowodów że nadużył swoich uprawnień.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dobrze dobrze, jeżeli wyzywałeś oraz nadużywałes mikrofonu, również ja bym ci wlepił bana. Jak najbardziej skarga nie słuszna.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Skarga Odrzucona !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.