Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: ofensywny zolw FR4NKLIN

Imię: Norbert

Staż na serwerze: Spory, ciężko mi odpowiedzieć na te Pytanie :)

Doświadczenie: Posiadam duże doświadczenie, ze względu na to że posiadałem już tu Admina, nie posiadam już go, ponieważ odchodziłem z Katy, ależ już powróciłem i już chyba znacie moje doświadczenie :)

Znajomość AMX [0/8]: 6/8

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Byłem, nawet na tym samym serwerze :)

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 

Dlaczego Ty?: Ponieważ jestem osobą ogarniętą, miłą, kulturalną i chyba wszyscy mnie znają z tej dobrej strony. Również posiadam G.Moderatora na forum, więc mnie znacie :)

Kontakt: GG, Forum.

SID: Znowu nie posiadam steama, ze względu na to że mój laptop sprawia to że mi Steam nie działa, więc postanowiłem go sprzedać.

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Opublikowano

Vaca chłopie dostałeś a nie steam sprzedałeś, amx 6/8 ? jak ty w ogóle nie znasz człowieku komend w ogóle!

hehe nie no zart.. ale kup steam bo na ns nie będziesz chyba leciał ..

Na Tak bo znam Cie i wiem jak adminowałeś, choć czasem Ciebie ponosiło, można spróbować jak będzie tym razem . elo

Opublikowano

Nie ukrywajmy, steam to podstawa, moze np. jak bedzie zaakceptowane to kupisz steam i wtedy Ci dodadzą admina

Tak

+Ogrniety

+Mily

+Kultura

+Staz

Opublikowano

Już było wcześniej wałkowane, steam to podstawa choć ja tego nie rozumiem. Aktualnie to kwestia 5-10zł. 

Opublikowano

+ Wiek.

+ Doświadczenie.

+ Zaangażowanie. 

+ Staż. 

- Steam i to Cię dyskwalifikuje. Nie ma takiej możliwości abyś został Adminem nie posiadając konta Steam, sam dobrze o tym wiesz.

Opublikowano

Vaca chłopie dostałeś a nie steam sprzedałeś, amx 6/8 ? jak ty w ogóle nie znasz człowieku komend w ogóle!

hehe nie no zart.. ale kup steam bo na ns nie będziesz chyba leciał ..

Na Tak bo znam Cie i wiem jak adminowałeś, choć czasem Ciebie ponosiło, można spróbować jak będzie tym razem . elo

Ja sie pytam co to wnosi do tematu ??? Liczę że kolega dostanie warna.....

Opublikowano

Ostatnio chciałem wprowadzić adminów na NS ale propozycja została odrzucona przez co dalej nie będzie na naszej sieci adminów. Niestety jestem na Nie

+ Wiek 

+ Ogarnia

- Brak steama

- brak wypełnienia podania w 100%

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie Odrzucone !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.