Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Inferno

Nick oskarżonego: Kajman

IP lub SID oskarżonego:

Przebieg sytuacji:

Typ odkąd wszedł na serwer mnie prowokuje, rzuca mi fleshe pod nogi, gdy napisałem na u@ "wypierdalaj stad jak masz zamiar rzucać mi fleshe pod nogi" to on dał mi bana za obraze, do jasnej kurwy, prowokuje mnie typ, i mnie banuje jeszcze za obraze, gdzie ta obraza jest ? 

http://scr.hu/0xgw/zwwkj - na ss widać jak ewidentinie dostaje kase za to że on mnie zafleshował, później napisał na say team żebym to ja go nie fleshował, no kurwa mać prosze was, zafleshował mnie wbiegłem do trupa i mnie zabili.. bravo

http://scr.hu/0xgw/d138n - na tym ss nie ma nic gdzie niby to JA go zafleshowałem.

http://scr.hu/0xgw/n06qe - po raz kolejny widać jak mnie zafleshował

Grzecznie napisałem do niego jak ma mnie zamiar tak fleshować to żegnam, mape wcześniej to samo było, a gdy napisałem na u@ by sie uspokoił albo wypierdalał za brame to mnie zbanował za obraze, gdzie tu jest obraza? czekam na ub.

Z tego co wiem można przeklinać na serwerze, za to nie ma bana, tym bardziej na 1 dzień.

Dowody:

13. Fleshowanie swoich partnerów z drużyny podczas pierwszej rundy w celu zdobycia lepszej broni - ban od 30 minut do 1 dnia

Ps. powinieneś sam sobie dać bana

Proponuje zabrać admina za łamanie regulaminu będąc adminem .

Dołączam krótkie demo na którym jest moja wypowiedź .

http://www68.zippyshare.com/v/hNERaH7O/file.html

Opublikowano

Również jestem za degradacją Kajman'a, ze względu na to że nie nadaje się bycie Adminem.

- Zmienia Nicki, innym graczom naszego Serwera DD2

- Powody podane wyżej ! 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ile jeszcze tych skarg będziesz pisał człowieku O.o zaledwie parę h tu jesteś a już na koncie w ch... skarg... A sam sie lepiej nie zachowujesz i ustawiasz ludzi.

Na ss widac też że twoja kultura osobista za dobra nie jest;]...Nawet było wczoraj słychac na serwie jakim słownictwem operujesz .... Ban słuszny  obraza admina i tyle Trochę pokory....

Zobacz sobie jego profil i wejdz w Tematy.....

Szkoda mi go ....

Opublikowano

Ile jeszcze tych skarg będziesz pisał człowieku O.o zaledwie parę h tu jesteś a już na koncie w ch... skarg... A sam sie lepiej nie zachowujesz i ustawiasz ludzi.

Na ss widac też że twoja kultura osobista za dobra nie jest;]...Nawet było wczoraj słychac na serwie jakim słownictwem operujesz .... Ban słuszny  obraza admina i tyle Trochę pokory....

CZŁOWIEKU JESTEM NA TEJ SERWEROWNI NIE OD WCZORAJ, PARE H? ZASTANÓW SIĘ DO KOGO TY MÓWISZ, NA KONCIE W CH... SKARG? OD WCZORAJ TYLKO 2 I 2 SŁUSZNE, NA KONCIE SPORO MIĘDZY INNYMI W ROZPISKI ADMINÓW KTÓRZY LECĄ NA WH, SAM SIĘLEPIEJ NIE ZACHOWUJE? WCZORAJ SŁYCHAĆ NA SERWIE JAKIM SŁOWNICTWEM OPERUJE? WRZUCAJ DEMO CZEKAM!! BAN SŁUSZNY? NA SS WIDAĆ MOJĄ KULTURE? CZŁOWIEKU NA SS WIDAĆ JAK MI FLESHE POD RYJ RZUCA A JA PROSZE ŁADNIE BY ZAPRZESTAŁ TO ROBIĆ, BO INNACZEJ SIĘ WYTŁUMACZYĆ JEMU NIE DA, OBRAZA ADMINA? KUP SE MÓZG !!!! I NIE WYPOWIADAJ SIĘ W MOICH TEMATACH NIGDY WIĘCEJ, ELO !!

Po za tym dodam iż 2 wstecz mapy dał mi mute bo dawałem info gdzie kto jest a on tego nie mógł pojąć.

Ahh te ss'y pokazują tylko moment taki jaki Ty chcesz, a co było wcześniej to już niekoniecznie.

Znam Cię z dd2 i wiem jaki jest z Ciebie prowokator.  Z ss'ów nie wynika, że zafleszował Cie celowo.

Druga sprawa tak jak wspomniałem wcześniej ss'y nie pokazują wszystkiego co mogło się zdarzyć. 

Według mnie skarga nie słuszna.

Salut!

Nie było cię na serwerze, to po co Ty się w ogóle wypowiadasz? Znasz mnie z dd2? wiesz jaki jestem prowokator ? to że mnie znasz jaki byłem kiedyś to oznacza że nie mam WŁASNEGO zdania ? z ssów nie wynika że mnie zafleszował celowo, aha 2 razy pod rząd to na pewno musi być przypadek... POZATYM wyraźnie widać runda się rozpoczęła zaraz potem flesh.

CZEKAM NA KOGOŚ Z MÓZGIEM BY SIĘ WYPOWIEDZIAŁ, NAJLEPIEJ TEN KTÓRY BYŁ PRZY CAŁEJ SYTUACJI .

quzevsky (5 minut temu): 

Napewno gdybyś nie miał Admina, a inny Admin rzucałby ci Fleshe na ryj, to również twoja kultura nie byłaby dobra na Serwerze, ja się przyznaje również bym przezywał [/size] :)

Słuchaj, ja nikogo nie wyzywałem, słowo wypierdalaj oznacza obraze ? poprosiłem go grzecznie tylko by mi fleshe nie rzucał TYLKO w innym języku bo nie dotrze do typa, pisałem wcześniej na u@ ale bez reakcji .

Szkoda słów na Twoją osobę, kto zna Twoje zachowanie to się z tej skargi śmieje. Ale jak tam uważa Administracja, jeśli mój czas bycia adminem minął, to będzie równoznaczne z opuszczeniem sieci, bo nie widzę sensu grać, gdy taka skarga zostanie rozpatrzona pozytywnie dla niego.

TO krzyżyk na droge, bo skarga jest słuszna, aha, kto zna moje zachowanie, ciekawe, tym bardziej kto zna twoje zachowanie .

@ nie istniejesz na DD2, więc nie wiesz co tam się dzieje. Pograj trochę jak on jest a potem się wypowiadaj, bo ta skarga to wypociny.

Kolego źle trafiłeś, z quzevskim znam się bardzo dobrze, praktycznie w tym samym czasie zaczeliśmy grać ze sobą na tej serwerowni.
Opublikowano

Dobra czekamy na decyzje Mr_Danio lub Dudnes'a bez spamu, kolejne bezsensowne Posty będą karane +1

• Lubię to! 1
Opublikowano

Hahahahahhaha, teraz to powiedziałeś, przegrałem tam całą historie na katujemy.eu, mało to ty wiesz o serwerze DD2 kolego mój drogi, dobra bezsensowne posty będą karane +1, czekamy na Mr_Danio lub Dudnes'a

Opublikowano

@ nie istniejesz na DD2, więc nie wiesz co tam się dzieje. Pograj trochę jak on jest a potem się wypowiadaj, bo ta skarga to wypociny.

Kolego źle trafiłeś, z quzevskim znam się bardzo dobrze, praktycznie w tym samym czasie zaczeliśmy grać ze sobą na tej serwerowni.
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Robi się za duży Spam, znaczy już jest duży spam :D :D Dudnes lub Mr_Danio otworzy, gdy rozpatrzą skarge, bay bay ! :D

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Opublikowano

Powód: Robi się za duży Spam, znaczy już jest duży spam :D :D Dudnes lub Mr_Danio otworzy, gdy rozpatrzą skarge, bay bay ! :D

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Przede wszystkim chciałbym Ci podziękować za dopilnowanie porządku i zamknięcie skargi. 

Jeśli chodzi o werdykt panowie w tej sytuacji i w wielu innych obaj zachowujecie się jak dzieci. Kajman jesteś adminem naszej sieci i wiem ze można się z tobą dogadać więc dawaj przykład na serwerze taki jaki powinieneś dawać ! Masz z kimś problem to nie próbuj na siłę sam go rozwiązywać bo jak widac robisz sobie pod górkę, a mozesz to przecież zgłosić do Dudnesa, mnie, Ojca, MArtiniego i innych osób z administracji. 

Nofe4R - Ciebie też znam z DD2 i z forum i wiem że czasem walczysz o coś zbyt zażarcie i przeginasz także oraz prowokujesz innych graczy czego w przeszłości sam byłem świadkiem +  nie mów że "Wypierdalaj z serwera" nie jest niczym złym bo moim zdaniem brzmi to wulgarnie i wlepiłbym ci za to bana na jakiś czas abyś ochłonął bo na forum także kulturę nie grzeszysz. Co do skargi masz rację ale nie 100% ponieważ zbyt mocno robisz z siebie osobę poszkodowaną, a w rzeczywistosci wiesz że sam jesteś tego sobie winien. 

Kajman - Daję ci jeszcze jedną szansę bo wiem ze jesteś jednym z najlepszych i najbardziej ogarniętych adminów, a zarazem mówię ci że to ostatni taki wybryk który toleruje. Następnym razem miej swój rozum i nie wplątuj się w zbędne dyskusje jesteś w administracji i musisz dawać przykład, który dać potrafisz mam nadzieję ze się rozumiemy. 

Nofe4R - Jeżeli zobacze podczas gry na serwerze lub jeśli dostane dowody w postaci SS / Demka, które będą świadczyć o tym ze prowokujesz graczy i utrudniasz rozgrywkę zostaniesz zbanowany Permanentnie za równo na serwerze jak i na forum. Miej troszkę oleju w głowie i pokaż że naprawdę jesteś osobą ogarniętą. Natomiast teraz zdejmuję ci bana więc wracaj do gry. 

Opublikowano

Powód: Skarga Oddalona !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.