Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: towar pierwszy sort.

Imię: Seweryn

Staż na serwerze: http://www.gametracker.com/player/towar%20pierwszy%20sort./80.72.33.50:27190/

Doświadczenie: gram z małymi przerwami od 2007r

Znajomość AMX [0/8]: 6

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Na tej sieci nie byłem w życiu prywatnym i osobistym nie jeden raz 

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: różnie czasem cały dzień a czasem 30 min 

Dlaczego Ty?: W sumie to nie wiem. Często gdy gram na serwie brakuje admina to jakieś dziecko krzyczy to jakiś odpał lata i muszę szukać admina na steam :d

Kontakt: steam: symox gg 3970809

SID: STEAM_0:0:14550653

Akceptujesz regulamin admina?: tak

Akceptujesz regulamin serwera?: tak

Opublikowano

Na nie

- Wyzywa

- Rzuca mięsem

- konto do podania

nawet demko mam z jego wczorajszej akcji, gdzie coś mu się we mnie nie podobało i wyzywał co runde ;] Rozpisać Ci je ?

Jeśli się nie spełnia wymogów nie pisze się podania

- Dawanie przykładu innym graczom.

- Wyróżnianie się kulturą osobistą.

- Znajomość regulaminu serwera oraz forum.

+ jeszcze piszesz we własnym podaniu, bravo

Opublikowano

Na nie

- Wyzywa

- Rzuca mięsem

- konto do podania

nawet demko mam z jego wczorajszej akcji, gdzie coś mu się we mnie nie podobało i wyzywał co runde ;] Rozpisać Ci je ?

nie bardzo rozumiem twoj przekaz

• Donator
Opublikowano

TAK:

+ Ogarnięty Typek :D
+ Staż na serwie bo forum pozostawia wiele do życzenia
+ aktywny
+ Doświadczenie
+ Steam

Dziwie się że dopiero teraz składasz podanie :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na nie

- Wyzywa

- Rzuca mięsem

- konto do podania

Jeśli się nie spełnia wymogów nie pisze się podania

- Dawanie przykładu innym graczom.

- Wyróżnianie się kulturą osobistą.

- Znajomość regulaminu serwera oraz forum.

+ jeszcze piszesz we własnym podaniu, bravo

Twoje zdanie mało sie tu liczy człowieku wbiłem wczoraj wieczorem na serwer a ty zaczynasz ustawiac ludzi po katach i teksty kup steam -.-

• Lubię to! 1
Opublikowano

Również na duże Tak. 

Ogarnięty+
Wiek+
Znajomość Amx+
Duża kultura osobista+

Szczerze takich graczy doceniam. 

#Graczu NoFear szczerze nie interesują mnie wasze osobiste porachunki i jaką macie kose... rozwiążcie to między sobą na pw kiedy ja gram przy mnie zachowuje się normalnie i bardzo kulturalnie. Utrzymuje moje zdanie że przyda się taka postać w szeregach adminów, każdemu zdarza się że puszczą mu nerwy i nikt nie jest święty. 

Pozdro, Han

Opublikowano

Pozwolę sobie rozpisać twoje wczorajsze zachowanie

http://www53.zippyshare.com/v/LCCPVTnL/file.html

1 demko - aha.dem

] 13:25 - aha?

] 16:19 - Aha, Kto nie skacze liże jaja -> Inferno , to jest normalne zachowanie ?

2 demko ahaa.dem

]  6:07 - Przez mikro powiedziałem że jest słaby, w zamian dostałem obraze w postaci "wieśniaku jebany, pierdolony" , później "gówno kurwa" " liż mi jaja" ~~ Wzór do naśladowania !

] 11:15 - napisałem od typa by nie obrażał, bo jakiś king czy coś takiego do kogoś wyleciał z debilem, to ten od razu swoje 5 groszy dodał

] 11:30 - "Liż mi pyte" , "Kurwa dziecko neo"

Dalej nie ma co bo spłakał i poszedł na spect, możecie przy okazji na 2 demku zobaczyć moje 48 fragów . elo

PJONA, JESZCZE MU DAJCIE ADMINA NIECH SZALEJE , A NIE CO JA MÓWIE TO JEST WZÓR, KULTURALNY OSOBNIK I NIGDY NIKOGO NIE OBRAZIŁ !

+ czekam na bana dla niego za obraze w moją strone .

Opublikowano

<strong class='bbc'>Wiadomość wygenerowana automatycznie.</strong><br />Ten temat został zamknięty przez Moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Podanie przyjęte zglos się na pw w celu dodania admina i opladenia skladki<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.<br /><br /><br />Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.