Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Inferno

Nick oskarżonego: Lezi

IP lub SID oskarżonego: 

Przebieg sytuacji:

Tak więc ten, dzionek świetnie się zapowiadał, zawitałem na serwer 1 mapa ok, 2 mapa ok, i tak dalej aż na pewnej mapie dareczek wszedł admini powychodzili w tym lezi było ok 5 na 5 mniej więcej karałem bota jak cholera pestki dostawał od razu jak sie wychyłał po kilkukrotnym one hedshot zaczął się denerwować wyzywać mnie od smieci przeklinać po angielsku (trolowałem udawając obcokrajowca i że nie znam polskiego) jego typy wypowiedzi po angielsku to "Suck my dick" "Fuck off" chyba nie musze tłumaczyć tego na polski język, leci 1 ss

http://scr.hu/0xgw/by3n9 - Na tym ss widać jak jak zaczynał płakać, napisałem mu by zobaczył jak gram, żeby mnie oglądał, to ten płakał że admina już nie ma bo mu zabrali czy coś takiego a lezi wejdzie później i dalej pisze że mam anty flesha, no okej.

http://scr.hu/0xgw/t6fsj - tutaj dalsza część bluzgów

http://scr.hu/0xgw/hhpwi - tak samo obraza/ przykład admina

http://scr.hu/0xgw/umt2r - tutaj widać jak lezi cały wbił na gre bo dareczek do niego nie wiem, może przydzwonił. była to końcówka mapy gdzie pestkowałem dareczka ok. minuta do końca może mniej

http://scr.hu/0xgw/ia0sn - kolejny ss z konsoli

http://scr.hu/0xgw/lmfwg - tu widać nową mape, gracze wchodzą do drużyn tak samo jak i lezi, gdzie wszedł do ct, zabili go i zrobił mi ssy bez siedzenia na spectators conajmniej minute i sprawdzenia czy czegoś mam, nie on wszedł do gry zajebali go i zrobił mi ss bez patrzenia.

Dlaczego zrobił mi ss od razu? To jest jasne, dareczek spłakał się mu i powiedział żeby szybko wchodził na serwer i mnie zbanował bo mam cheaty na 100%, w tym tygodniu już po raz 3 dostałem ssy, brawo, banujecie steamowca, który ma steam 2k3 i 1k godzin i kler ac/bl

Co chce pokazać przez tą skarge ? Że admini banują bez oglądania graczy, po prostu "ma dużo fragów na pewno ma wh"  nie 1 raz spotkałem się z taką sytuacją i nawet już kiedyś podobną skarge napisałem.

Banuje się gdy się kogoś sprawdza, a nie ktoś ma dużo fragów on cheatuje bo mi tak kolega pisze a kolega ma zawsze racje bez oglądania jak gra go zbanuje..

Czego oczekuje? Bana za wyzwiska/wulgi w moją strone dareczka i ogarnięcie waszego adminka kochanego.

elo, krzyżyk na droge.

Opublikowano

Skarga nie słuszna koleś szuka zaczepki i nic więcej...

Pisze skargę za skargą O.o chyba mu coś się pod kopułą pojebało !!!!!!

Najlepiej jak byście gościa banowali bo sieje zamęt POZER JEB!!!!!!!!!!!!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Skarga nie słuszna koleś szuka zaczepki i nic więcej...

Pisze skargę za skargą O.o chyba mu coś się pod kopułą pojebało !!!!!!

Najlepiej jak byście gościa banowali bo sieje zamęt POZER JEB!!!!!!!!!!!!

Kolejny typ, który broni swojego kolegi .. Wydaje mi się że admina dostał za 11,07 bez podania obraża/przeklina

w ogóle twoja wypowiedź jest nieważna, skarga za skargą ? Wszystkie moje dotychczasowe skargi były nie bezpodstawne.

"Najlepiej jak byście gościa banowali bo sieje zamęt" ~ aha? gościu ty powinieneś się leczyć, nie wiem za co admina dali Tobie, zachowujesz się max na 15 lat sądząc to po twoich głupich wypowiedziach.

Czekam aż ktoś wypowie się z mózgiem

Opublikowano

Skarga naciąga strasznie :D Widzę, że Ty po prostu z nudów chcesz rozpętać zamęt. Na ss'ach nie widzę powodu to nadania bana dla Darka, równie dobrze Ty powinieneś otrzymać odpowiednią karę czasową za "Trolling'' :) Co do ss'ów które dostałeś od Admina, czekam na jego wypowiedź ponieważ nie może rozdawać ss'ów bez wcześniejszego sprawdzenia delikwenta. 

Opublikowano

Skarga naciąga strasznie :D Widzę, że Ty po prostu z nudów chcesz rozpętać zamęt. Na ss'ach nie widzę powodu to nadania bana dla Darka, równie dobrze Ty powinieneś otrzymać odpowiednią karę czasową za "Trolling'' :) Co do ss'ów które dostałeś od Admina, czekam na jego wypowiedź ponieważ nie może rozdawać ss'ów bez wcześniejszego sprawdzenia delikwenta. 

Słuchaj kiedyś miałem tak samo, darek poskarżył się lezi przyszedł i od razu ssy dał

ban za trolling ?

na ss ewidentnie obraża mnie od śmietników/pisze ssij mi fiuta/spie*dalaj, to jest normalne zachowanie byłego admina ? i to nie jest obraza/ubliżanie ?

• Donator
Opublikowano

Dostales SS I wszystko mialem podejrzenie ze masz wh to sprawdzilem wszystko w temacie , przestań płakać dostałeś UB to wracaj do gry , a ja mogę robić Ci SS po 10 razy dziennie jeśli mam podejrzenie ze masz WH , chciałeś strollowac ? No popatrz nie udało Ci się a będziesz się sądził to odpoczniesz ze 3 dni za obrazę i skończy Ci się pajacowanie.

PS. Podrzszlifuj Angielski !

Opublikowano

Dostales SS I wszystko mialem podejrzenie ze masz wh to sprawdzilem wszystko w temacie , przestań płakać dostałeś UB to wracaj do gry , a ja mogę robić Ci SS po 10 razy dziennie jeśli mam podejrzenie ze masz WH , chciałeś strollowac ? No popatrz nie udało Ci się a będziesz się sądził to odpoczniesz ze 3 dni za obrazę i skończy Ci się pajacowanie.

PS. Podrzszlifuj Angielski !

Wbiłes na serwer pograłeś runde i mnie zbanowałeś, na ss widać że dołączyłeś do ct zabił cię tym i jednoczesnie dostałem bana.

PS. podszlifuj język polski

Opublikowano

Skarga nie słuszna, a już ci mówie dlaczego.

Jakikolwiek Admin, ma podejrzania że jakiś gracz używa wspomagaczy typu: Wallhack, to ma prawo ci zrobić nawet 15 razy dziennie Ss'y.

Dostałeś UB, wracaj do gry. Myśle że temat można zamknąć :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.