Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: InfoOdBoga
Imię: Łukasz dziecko miłości
Staż na serwerze: okolo 4 miesiecy
Doświadczenie: 1rok
Znajomość AMX [0/8]: 5
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Wchodze na serwer caly czas sprawdzam co sie dzieje wiec dlugo                                   Dlaczego Ty?: Zazwyczaj kiedy jestem na serwerze nie ma adminów . Jestem pewny ze dobrze bym sie sprawowal.

Kontakt:  GG  55173658
SID: 0 : 309127073
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Mysle ze wkoncu sie do czegos przydam . Poswiecam duzo czasu na serwerze i jestem jednym z ogarnietych graczy . 

Opublikowano

Pomimo tego, że wiek odpowiedni oraz jesteś aktywny na serwerze jestem na NIE. Ponieważ nie posiadasz konta STEAM. Nie ma takiej możliwości abyś dostał uprawnienia nie posiadając Steam'a, jest to wymóg którego nie można obejść. Jeszcze raz NIE.

Opublikowano

Również jestem na nie z powodu braku steama. Pamiętam Cię z czasów jak jeszcze grałem w 1.6. Ogarnięty gracz, często mi pisałeś o cziterach na steam. Kup steama, nawet jeśli chcesz to mogę Ci od siebie odsprzedać 1.6. Wtedy na pewno będę na tak a zarazem reszta user'ów również. 

• Właściciel
Opublikowano

Przykro mi ale steam to podstawa do roli Admina.

Podanie odrzucone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.