Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Pasza !

Nick podejrzanego: eXe.
Rodzaj cheata: WH
Data/Mapa: cs_assault
Serwer (mod): cod mod
IP/SteamID podejrzanego: 
#14   "eXe." 1229 STEAM_0:0:2056320450  33  1:12:40   53    0
Dowody: http://www57.zippyshare.com/v/77161317/file.html  + zobaczcie sobie hltv ...

PS. Jak był administrator na serwerze i pisałem z 20 razy na u@ to nikt nie zareagował ... Chłopak grał cały dzien az wbił top5 następnym razem nie pozwólcie na takie coś !

Opublikowano

Gówno potrafisz grać ... bez wh jesteś tak cienki ze nawet muchy bys nie zabił ! Potwierdz to hltv jak i demo ! A to ze raż ktoś ci dał ssy to nie znaczy ze już dadza ci spokoj jestes zerem :)

Opublikowano

Zgłaszając czitera zobowiązujesz się do rozpisania demka.

+ Zły dział, proszę o przeniesienie.

Opublikowano

Nie bedę nic rozpisywał to wasza sprawa dla mnie jest to zbedne . To wasz serwer i to chyba dla was jeśli obejrzycie te demko ... Wy zobaczycie a dla serwera napewno lepiej to wpłynie ...

Opublikowano

Gracz: eXe

Został sprawdzany dwu krotonie przez zemnie raz w jak ty pisałeś, następnie po ty jak skończyliście się kłócić.

Jedyne zastrzeżenie do klasy elektryk  ponieważ piorun przechodzi przez ścianę i przez co gracz wie gdzie jest przeciwnik.

Poydrawiam Karol

Opublikowano

Karolku już go tak nie broń bo widać ze się dogadaliście gracz exe dostał 2 dni temu ssy gdzie one są ? bo jakąś ich na forum nie widze ... No i to że jezdzi po modelach to jest sprawdzenie ? Ssy z demka każdy potrafi wstawić ... Jak wy tutaj macie taką administracje to ja powodzenia wam życze :)

Opublikowano

Nadal ta sama bajka i te same klocki...... żadnych screenów nie dostałem bo zostałem sprawdzony i widocznie admin stwierdził, że screeny są nie potrzebne a to , że Ty płaczesz o to , że mam niby "WH" to Twoja sprawa . Jak napisał Karol , sprawdzony zostałem dwa razy. 

Ps. Ciesz się, że nie zrobiłem screenów przed chwilą jak mnie obrażałeś :)

Hahaha żadnych screenow nie dostałes ? A to ciekawe bo jeszcze sam pisałem na U@ zeby cię sprawdzili no i dostałes ssy ale jakąś ich na forum nie widze amx bans tez czysty odziwo ^.^ No ciekawe co tutaj się dzieje . Hahaha po co miałes debilu robić screeny jak wszystko jest na demku ? ;)

@EDIT: Widze ze jesteś tak niepełnosprytny ze nawet demka otworzyć nie potrafisz :)

@EDIT2: Przepraszam a co ma to ze byłes 2 razy sprawdzany do tego że wciaż grasz na wh ? Sprawdzenie po przez ssy to nie sprawdzenie bo co to jest takiego nagrac demo i zrobić czyste ssy ?  Hahaha żałosne wielcy znawcy (Administratoży)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.