Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie zadajecie pytania dotyczące wszystkich spraw związanych z tym turniejem.

Opublikowano

Zalogowałem się z nowego kompa, i mam blokadę na wymiane i rynek. Jak mam Ci przekazać te skiny?

Jeśli jedna może grać tylko w jeden dzień to mógł bym wziąć rezerwowego, który zagrał by za niego przez kolejne 2 dni ?

Opublikowano

Zalogowałem się z nowego kompa, i mam blokadę na wymiane i rynek. Jak mam Ci przekazać te skiny?

Jeśli jedna może grać tylko w jeden dzień to mógł bym wziąć rezerwowego, który zagrał by za niego przez kolejne 2 dni ?

Tak jak pisałem zawsze może twój kolega z drużyny za was wszystkich wysłać skin/y. 

Jest możliwość wpisania szóstego rezerwowego zawodnika tylko tak jak napisałem musi on zostać wpisany w for

Jeżeli zebrałem już team to czy jego członkowie muszą mieć konto na forum?

Wystarczy tylko aby kapitan drużyny posiadał konto na forum i zgłosił drużynę.

Jest jakaś ściepa na serwer czy jest już jakiś załatwiony?

2 mapy to nie za mało? Inferno też jest każdemu znane i "dla początkujących" także byłaby to dobra mapa.

Będzie robiony z tego jakiś filmik reklamujący sieć?

Czy 4 dni to nie za mało na zamykanie zgłoszeń? Mało ludzi o tym wie na dzień dzisiejszy a jeszcze mniej graczy wchodzi na forum żeby się czegokolwiek dowiedzieć.

Jacyś sędziowie będą? 

W dacie zamknięcia jest miesiąc lipiec a mamy sierpień - taka mała uwaga ;)

Serwer jest już załatwiony nawet kilka tak więc nie ma z tym żadnego problemu.

Kierowałem się przy wyborze map do fazy grupowej głównie tym iż te dwie mapy mirage i dust 2 są grane na serwerach Katujemy. Oczywiście w takim przypadku można się zastanowić nad sensem grania tylko dwóch map. Jednak warunkiem zmiany tej zasady jest poparcie kilku uczestników zawodów :)

O filmiku nic mi nie wiadomo. Jeśli ktoś wyrazi taką chęć nagrania jakiegoś filmu promującego sieć podczas turnieju, nie mam nic przeciwko.

Myślę że cztery dni to wystarczająco długi czas na to aby zgłosić drużyny. W sytuacji kiedy drużyn będzie mało, a uczestnicy czy sami użytkownicy poproszą o przedłużenie terminu ja jak najbardziej wyrażę na to zgodę.

Oczywiście że będą. Nie przejmuj się wszystkie mecze są nadzorowane także żadne oszustwo nie przejdzie.

Dzięki za uwagę :P

• Lubię to! 1
Opublikowano

Misiek taki podział jest bez sensu. Wygrywają lepsi i tyle. Jezeli ktoś zapisuje się na turniej mając silvera i grając słabo niech się nie nastawia na jakieś wysokie miejsce tylko na dobrą zabawę, rywalizację, trochę emocji bo przecież o to chodzi w takich turniejach ;)

Opublikowano

Czy turniej

będzie sie odbywało na serwerach katujemy.eu ??? prosze o szybką  odpowiedz

Nie nie będzie się to odbywało na głównych serwerach katujemy. Także w tych dniach 4-6 września serwery będą normalnie chodziły.

Mała informacja:

Zapisy zostało przedłużone do 31 sierpnia.

• Właściciel
Opublikowano

W wakacje nie zdążylibyśmy tego zorganizować. Czym dłużej trwają zapisy tym lepiej, więcej osób się zapisze. 

Opublikowano

Miś nie wiem jak ty ale Ja nie zaczynam od 2 czy 3 września z masą kartkowek czy sprawdzianów. Przez dwa dni od rozpoczęcia roku szkolnego chyba nie dostaniesz pały ani bóg wie ile materiału szkolnego do domu. Jest to weekend. Zawody rozpoczynają się o godz. 16 bądź można je rozpocząć troszeczkę później. Także spokojnie nie panikuj.

Opublikowano

Na szczęście Miś nie zapisałeś się do turnieju (Chyba że gdzieś Cię przeoczyłem). Będziemy się martwić o tych którzy się zapisali. Na tą chwile nikt nie zgłaszał jakiś zażaleń także nie widzę problemu w tym aby ten termin został :)

Opublikowano

Przydało by się jakieś info na serwie. Może więcej osób się zapisze. Proponuje aby na kilka dni na serwery cs go dodac informacje w tym pluginie co wyskakuje info o vipie itp

Opublikowano

Pisałem od dawna o tym Dudnesowi także nie pozostaje nic innego jak czekać aż on to zrobi :D

• 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.