Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak temat, co sądzicie chciałbym poznać waszą opinię.

zauważyłem że postarali się z menu startu, tylko tak myślę czy to da radę zastąpić niezawodnego windowsa 7 ;d

Ktoś już kupił, bo cena to 350zł ;d

W windows 8, to wiem że dziury są i jest cały system nie dopracowany i chyba z 8 na 10 aktualizacja za darmo jest, dużo błędów miała 8 dlatego myślę czy ta 10 wykluczyła wszystkie błędy z 8.

Panel widziałem ze zmienili i bardzo ładnie się prezentuje, no ale nie tylko to jest najważniejsze.

http://www.spidersweb.pl/2014/10/windows-10-test.html

Opublikowano

Mój kolega ma 10, aktualizował z 8. Mówił mi, że system kozak. Aktualizacja jest darmowa bo jednocześnie zgadzamy się na udostępnianie im wszystkich danych (jak na Facebooku) trzeba pogrzebać w ustawieniach prywatności żeby to wyłączyć. Jest parę małych błędów ale pewnie je usuną w najbliższych aktualizacjach. Ma parę wad jak każdy system ale to jest jakby odświeżony i ulepszony win 7. Nie wiem czy jest sens zmieniać 7 na 10 za 350 zł - musiałbyś dokładniej poczytać i wgl. Z tego co wiem bardzo dużo osób poleca.

Opublikowano

Mam Win 10 i jest super, wczesniej miałem win 7 i skok w wydajnosci jest zauważalny, a o to chyba nam chodzi ;) Jesli chodzi o interfejs to jest cudnie, łatwy w obsłudze o ładnym wyglądzie, szczerze polecam zakup.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjasnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.