Jump to content
Konkursy - Halloween! ×
martini

Poradnik dobrego kampera

Recommended Posts

Jeśli chcesz być dobrym kamperem:

1. Nie kamp cały czas w jednym miejscu

2. Najlepszą bronią jest m4ai lub ak47(Według własnego uznania, ja podaję co dla mnie jest najlepsze)

3. Jeżeli zabiłeś swojego przeciwnika zobacz natychmiast zobacz czy za nim nie idzie następny, tak ominiesz śmierci

4. Gdy przeciwnik Cię nie zauważył idź po cichu za nim i weź go z noża, aby go ośmieszyć :D

Wszyscy mówią że kamper to lama i amator wcale tak nie jest, dla mnie osobiście każdy sposób gry jest dobry i preferowany.

Często przydaję się również latarka i/lub noktowizor, gdy idziesz przy jakiejś kampie możesz ich używać.

Nigdy nie kamp na respie(miejsce zaczęcie gry) z bombą najlepiej ją wyrzuć, gdy masz zamiar kampić.

Jeżeli kampisz na BS (bombsite) w ct to poczekaj jak podłoży bombę nawet gdy to widzisz i zabij go (możesz z noża) i rozbrój - zdobędziesz 3 fragi :P ,a gdy idzie z nim jeszcze kilku kumpli to powoli ich zabij.. Nigdy nie zabijaj tego co ma bombę na początku, bo inni to zauważa i mogą zrobić Ci zmasowany atak.

Możesz także prosić innych aby podsadzili Cię na różne typy skrzynek itp.

Pozdrawiam. Poradnik by martini robiony dla innego forum, ale tutaj też się przyda. Ktoś ma wątpliwości? Niech napisze PW to podam link do poradnika napisanego na innym forum.

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.