Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:BlanciK.FREE TPS

Nick Admina: ofensywny zolw FR4NKLIN

Steam ID/IP:95.91.203.143
Czas zdarzenia/data:13.11.2014 około 15;25
Serwer (Mod):DD2

Opis sytuacji: Grałem tak samo jak za pierwszym razem gdy wrzucałem ss i dostałem je drugi raz.

Link do bana w amxbans: http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=2535

Link do SS'ów: http://speedy.sh/pNVbe/Blancik.rar odrazu mówię ssów jest 4 ponieważ nie ma 5 w żadnym folderze widocznie błąd ze strony admina,albo amx bans za szybko zbanował i zrobił tylko 4 ssy. Ale widać jakie mam wh na nich.

Opublikowano

Wiem,że jest lekki problem bo nie ma 5 ssów,ale prosze mi wierzyć że wina nie leży po mojej stronie. Za 1 razem dostałem ich 5 a teraz 4 .

@@. Skąd wezme 5 ssów skoro dostałem 4 ? Nie moja wina to jest. sa jeszcze demka ew.

Opublikowano

Nie cygań mnie tu ;) Zawsze się robi 5 ss'ów, jakoś każdy zawsze wstawia 5 ssów nikt nie ma żadnego problemu.

Czekam za 5ss, masz na to 12h tak jak mówi regulamin.W przeciwnym razie UnBana nie będzie.

Opublikowano

to możesz zamknąć zrobiłeś mi 4 ssy i teraz w chu*ja tniesz. Masz 4 ssy na każdym z nich widać jakie mam wh a prujesz się o jednego. Inny admin jakoś umie zrobić 5 ssów a ty nie i zrobiłeś 4 trudno. tak na marginesie franklin pilnuj się na tym dd2 bo nie którzy mają demka twojej gry już rozpisane w notatniku. Myśle że temat do zamknięcia.

Opublikowano

SS robie przez amxmodmenu, a tam jest tylko opcja 5 ss'ów.

Poczekam te 12h za nim, po tym czasie jak go nie zobacze temat zamknę.

Opublikowano

A nie wiesz że przy robieniu ssów nie raz zdarzają się błędy?Nie raz zdarza się że niby robi 5 ssów a tak naprawdę nie ma ich nigdzie?Mi zrobiło 4 bynajmniej 4 miałem we folderze i te 4 wstawiłem.Ja nie mam na to wpływu wiem że mam coś za co napewno wylecisz ^^ Zresztą mniejsza możesz zamknąć.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak UB

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Opublikowano

Brakuje SS'a bodajże pierwszego, czyli najważniejszego. Wciśnięcie F9 w celu wyłączenia wspomagacza zajmuje jak 0,5sec. Nie ma SS'a - nie ma unbana. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.