Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:XPkan

Imię:Aleks

Stażarrow-10x10.pngna serwerze:Takie bym powiedział 2 miesiące raz moja aktywnośc na serwerze malała raz wzrastała ale etraz przyszedłem na stałem (nie mogłem wtedy tyle grać bo mama ma twardnienie rozsiane ;/)

Doświadczenie:Duże bardzo miałem opiekun na jedyn z największej  serwerowni robiłem w UB teamie na prawde sporo tego mam :)

Znajomość AMX [0/8]:Postawie sobię mocną 6 bo dawno nie korzytsałem ale 2 dni i wszystko w małym palcu :)(Edytowane klikłem zły przycisk przepraszam)

Czy byłeś / byłaś już adminem?:Nie raz

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:5 h dziennie

Dlaczego Ty?:Jestem osoba otwartą nie obrażam się praktycznie o nic nawet o najgorszy pojazd jestem fanem czarnego chumoru na serwerze sądze że jestem lubiany jestem osobą która lubi prowadzić z "prostym chumorem" oczywiście potrafie być kulturalny,zachować rowagę i być bezstronnym

Kontakt:TS3,Forum,Serwer

SID:(nie mam cs'a na stemie jeśli będzie on wymagany w luj to kupie ale mgoe dać zamiast 5 zł 20 zł)STEAM_0:1:94189962

Akceptujesz regulamin admina?:Tak.

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak.

Opublikowano

Jestem Neutralny

+ Wiek

+ Ogarnięty

+ Doświadczenie

- Staż na forum\

- Nie wierze abyś znał amxx na 7 oczywiście mogę się mylić. Jeżeli dasz mi własno ręcznie edytowany plugin będę na duże tak !

Skoro dałeś amxx 6 jestem na Tak

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie

-Nie masz cs'a na steam

-Watpie zebys znam tak amx

-konto pod podanie

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.