Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Twój nick: -=Lezi=-

Nick admina banującego: Danio

Data/Mapa:DD2

IP/SteamID:STEAM_0:1:22495674

Serwer (mod): DD2

Opis sytuacji: 'Nie przestrzeganie Regulaminu !' Jak mogłem dostać za nie przestrzeganie regulaminu skoro normalnie grałem pff.. bez komentarza.

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu

[AMXBans] Powod: 'Nie przestrzeganie Regulaminu !'

[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:22495674'

[AMXBans] Twoje IP: '89.239.68.16'

[AMXBans] ===============================================

Opublikowano

Powinienes się cieszyc że dostałeś bana tylko na 30 minut ! Czy nie słyszałeś nigdy o czymś takim jak "Zachowanie danej broni podczas gdy jest się samemu na 5 graczy" To teraz mnie słuchaj każdy gracz zgodnie z zasadami panującymi na serwerze ma prawo zachować broń mając mało HP i znajduje się sam na więcej niż 2 graczy i myślałem że jestes rozważnym adminem i o tym wiesz. Grałem na Nicku Dudus bo jestem u znajomego i dzięki temu mogłem cię sprawdzić, pisałem na u@ że chowam 3 razy, a ty mimo to 4 sekundy przed wybuchnięciem bomby zgładziłeś mnie, tyle w temacie UB Brak !

• Donator
Opublikowano

Żałosne, 5 osób ma czekać na Ciebie bo ty chcesz sobie broń zachować, nie mówiąc już o tym że masz VIPa i co runde masz broń, zacznij wykonywać cele mapy a nie zajmuj się głupotami.

Pokaż mi pkt. w regulaminie tak brzmiący: "Zachowanie danej broni podczas gdy jest się samemu na 5 graczy"

PS: Wycinek z regulaminu DD2

2. Na serwerze panują zasady FFA lecz staramy się wykonywać cele mapy.

Opublikowano

Wlłaśnie staramy się je wykonywaci dajemy bana gdy ktos robi to nagminnie, a tobie pisałem jak wół kilka razy że chowam nie chodziło o sama broń lecz o to że mając 20 HP i grając 1/5 nie mam po co iśc do paki bo padnę , a nabijałem rank ;) Z resztą nie będe sie z tobą kłócił zawsze mozesz napisac skargę a tym czasem ban minał wiec wracaj do gry.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.