Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: nie wiem -.-

Nick oskarżonego: ups zabiłem

IP lub SID oskarżonego: -

Przebieg sytuacji: Jakiś admin mnie bez powodu slay'nol, było tak że do paki zostało 10 sekund ja stałem na gali i pomyslalem juz nie dam rady rozbroic to poczekam na fraga i jakis smietnik mnie slaynal, pozdrawiam za nadużywanie admina, a gdy zapytałem kto jest adminem nikt sie nie przyznał, pozdrawiam smiecia z dd2 godzina 00:35

Dowody: http://scr.hu/0xgw/51irj , tu macie liste kto gra,  http://scr.hu/0xgw/924w5 nie wiem jaki smietnik jest z tej listy adminem ale pozdrawiam i życze by zdechł na malarie .

Opublikowano
Masz czas na wykonanie celi, nie ważne czy zdążysz, masz czas to zmierzasz na bs'a. Po twoim nastawieniu w skardze, słyszy był ten kick, obrażasz tutaj to na serwerze tym bardziej, i przez takie coś składasz skargę? Moim zdaniem skarga nie słuszna i do zamknięcia.

Zobaczymy co o tym powie administracja, i sam admin.
Opublikowano

Po pierwsze: śmietnikiem to sobie może nazywać coś, kogoś, ale nie mnie. Po drugie: byłeś w okolicach środka gdzie po podłożeniu paki stałeś 5-8 sekund kampiąc z AWP, po czym udałeś się na galę, gdzie stanąłeś z AWP jak mur i czekałeś na CT. Przykro mi, że nie masz VIPa a AWP trochę kosztuje, ale jeżeli masz cele to je wykonujesz. Po trzecie: jeśli będziesz na serwie dostaniesz bana na 30 min za "ty kurwa debilu" skierowane do mnie. Czekam na decyzję kogoś wyżej.

Wniosek dla Ciebie. Wykonuj cele, mniej cwaniakuj a będzie Ci się żyło lepiej :)

Opublikowano

powiedziałem co ty kurwa zrobiłeś debilu, a tera wiem kto to, ten słynny sprit ;]

czekałem na gościa schował się na respie CT po czym uciek to wszedłem na gale zostało 5 sekund do bomby to jaki sens iść rozbrajać ? pomysl dywanie i nie nadużywaj admina, cya

Po za tym po co karzesz 2 razy za 1 rzecz? kickłeś mnie już prawda? za obraze, więc po grzyb jeszcze ban? zdecyduj co dajesz.

Kiedyś na jailu jeszcze byłes spoko . 

Opublikowano

Czekam tylko na warmy dla Ciebie. Nie oszukasz mnie bo na ESP wszystko ładnie widziałem :D Nie bez powodu bym cię "zgładził".  Raz piszesz, że zostało 10 sek teraz że 5 sek, a może po prostu zgładziłem cię jak już wybuchła paka? Nie rób sobie jaj. Nie ruszasz się do paki to gleba.

Poczekaj może na czerwonych, albo jakiegoś moderatora bo nie mam zamiaru z tobą dyskutować.

Opublikowano

Tak się składa że Mr_Ganjaman mój dobry kolega opowiedział mi o wszystkim i wiem że miałeś mało czasu do Paki jednak nie było to pierwszy raz, a gdy nie masz ochoty iść do bomby bo nie zdążysz i chcesz zachować broń to w takich sytuacjach ucieka się i chowa mówiąc że zachowujesz wówczas admin na pewno cię nie zgładzi. Synek ciebie prosze abyś następnym razem najpierw upomniał, a za kulturę masz prawo karać. 

Skargę odrzucam a ty dostajesz +2 za chamskie odzywki.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Skarga Odrzucona !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.