Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Twój nick: Robin Hood

Nick admina banującego:  ola7258
Data/Mapa: 12.07.2015/ de_dust2x2
IP/SteamID: '37.47.39.252'/'STEAM_0:0:1334513660'
Serwer (mod): Katujemy.eu [COD 701LVL]
Opis sytuacji: co tu duzo pisac...jednym słowem ban za nic co dotyczy gry...bo od kiedy daje sie bana za prywatne wiadomosci?? to nie dotyczy gry i tyle... no i jak ktos jest adminem nie znaczy ze sam moze obrazac inncy i robic co chce
Wycinek z konsoli: 

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: ola7258
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: '2 Do wyjasnienia u Bmkac na forum.'
[AMXBans] Duration: '1 week and 5 days'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1334513660'
[AMXBans] Your IP: '37.47.39.252'
[AMXBans] =======================================

• Donator
Opublikowano

tutaj nie potrzeba zadnych innych osob ani nikogo a ze on wie co bylo na pw to nie zmienia faktu ze NIE DOTYCZYLO I NIE BYLO TO PODCZAS GRY...takze ban nie sluszny pod kazdym wzgledem...prosze mi pokazc pkt w REGULAMINIE gdzie pisze ze za pw daje sie bana

• Donator
Opublikowano

nie chcialo mi sie pisac skargi DZIECKO a debilem to nie bd mowil kto jest i tutaj wychodzi twoj spokoj...moze przypomnij wszystkim za co byl ten ban na 30 min....według mnie bmkac nie ma tu nic do powiedzenia bo to nie dotyczy gry a o to chodzi...jaka ty jestes glupiutka...to ty polecialas z placzem i zawsze robilas problemy jak gralem...tyle w temacie i nie odp bez sensu glupot tutaj bo to nie jest miejsce do tego...mialas mozliwosc na pw sie wykazac

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

hehe...zalosna odpowiedz w temacie...gdybys byl na tyle inteligentny to obrazalem cziterow a ty z ola pseudo admini zamiast sie nimi zajac daliscie mi bana bo was obrazy nie dotyczyly bo byliscie ok w grze....takze jak widzisz cienki jestes admin bo widzisz slowa albo jak ktos uzyje duszka(taka klasa) na mapce a jak ktos gra na odpale to nie widzisz i nie potrafisz rozróżnić co to ma byc...popatrz ile ja osob zglosilem a ile ty zbanowales przez ten czas...pozdro

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Nie masz szacunku kolego dla nikogo, nazwałeś mnie 15-latkiem, później sługą, a na końcu napisałeś że "Polskie szkolnictwo spadło na psy", również skierowane w moją stronę. Dobrze, ale przejdzmy do tematu, jeżeli uważasz że jesteś nie winny przedstaw Nam jakieś dowody, bo ja żadnych nie widzę. Teraz wiem co czuła Ola gdy wypisywałeś jej takie bzdury na pw.

Nie wieszaj się po Oli, to ja kazałem dać Ci tego bana.

http://www72.zippyshare.com/v/r7y0G86g/file.html

jak juz widac chyba 15 lat takze ze nie masz,kolejny twoj blad,sluga bo jestes podlegly pod innych i nie rozumiesz prostej sprawy a ze polskie szkolnictwo to nie ma konkretnie ze cb...dziwny jestes to napewno....sama zaczela wiec dostala to na co zasluzyla...nie zna sie i nie ma pojecia o byciu adminem...ban nie dotyczy mojej gry tylko pw a to nie liczy sie do niczego bo pisac to sobie mozna...a skoro ty jej kazales dac cos takiego to tylko swiadczy o twojej niskiej inteligecnji i mysleniu "MAM ADMA+MOGE WSZYSTKO"

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

to nie bylo do cb dziecko. jak widac dalej sama zaczynasz i prowokujesz...ja nie mam dowodów bo nie jestem taka CIOTA ZASMARKANA JAK TY ze od razu wszystko kleje,ja wole napisac i powiedizec  co mysle a cb kiedys zycie skrzywdzi za ten dlugi jezyk i zobaczysz ze bd plakac. a debilem to mozesz nazywac swojego ojca ze jakos udalo mu sie cie splodzic skoro juz tak bardzo chcesz uzywac takiego slowa ale do mnie najlepiej nie pisz wcale tak jak ci pisalem juz kilkakrotnie na pw...jestes ZEREM a to ze masz admina nie zmienia niczego i dalej jestes ZEREM

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

ja do Cb tez nic nie pisalem jak bylas takze wiesz a jzeli o dowody to juz tutaj nie chodzi opisanie czy slowa tylko bany ktore dostalem i twoje zachowanie i ssn w stosunku do mojej osoby...bany za slowa ktore nie byly do was tylko do czitow a tak apropo poziomu to nigdy niemialas wiekszego lvl ode mnie tazke cos ci sie pomylilo...a jak cos w zyciu jest nie tak to nie wyzywaj sie na innych tylko wez za siebie,pogadaj z kims itp bo takie pisanie nic nie zmieni a ja tylko przypominam(przypadkowo)to wszystko...moja skladnie zdan itp nie ma nic do tego bo nie chce mi sie wysilac na jakies chore pisanie prawidllowosc ortografie itp...pomysl sama co zle robilas i jak kiedys bd miala mi cos do powiedzenia to napisz na pw...dla mnie temat zamkniey...zostaw sobie bana jak sprawia ci to przyjemnosc i wspolczuje sytuacji rodzinnej...jestem starszy,zaczalem po czesci i ja to zakoncze...3-maj sie tam i nie swiruj wiecej bo szkoda nerwow :)  pozdrawiam i do uslyszenia i "zobaczenia" po wygasnieciu...

• Lubię to! 1
Opublikowano

Temat powinien zostać zamknięty do czasu aż wypowie się ktoś z czerwonych, bo robi się niepotrzebny spam i tylko sobie wrzucacie.

Opublikowano

Po zapoznaniu się czerwonych z sytuacją, gracz został odbanowany. Wyjaśnienia zostały złożone w strefie Adminów. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.