Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:    nk

Nick oskarżonego:    tyrek

IP lub SID oskarżonego:     -

Przebieg sytuacji:    wszedl prawdopodobnie na innym nicku tj ''kopia nk'' bieghal za mna przeszkadzal w grze rzucal flesze itd zaczal wyzywac i grozil ze da mi bana zaraz pojawia sie tyrek i bije mi na tydzien hahaha co sie stalo z ta siecia pytam wszyscy wiedza ze sam nie zaczynam tylko kazdy prowokuje i sie zaczyna a ja dostaje na tydzien za free dziekuje pozdro dla tego bota musial mnie zbanowac bo go wyprzedzilem w topce hahahah szczyt glupoty

Dowody:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ban powinien zostac zniesiony sam widzę jak nk nie raz jest prowokowany .....

DO tego ban na tydzień za co daje się takie bany?????

Jak miał bym dawac bany za wyzywanie graczy i ty podobne na tydzień to w 30 min połowa serwera tutaj nie gra ....

HAhah Tyrek serio ??? nie raz nie dwa widziałem jak pisałeś, mówiłeś : Gówno,co za idiota,baran do graczy ;o a nk banujesz za :NIe zesraj się.pizdo wyjdz,jebany ct ;o ty ja i 90% serwera przeklina bluzga ale jakoś nikt bana na tydzień nie dostał ;o 

Do tego jesteś od samego początku na niego cięty dlatego mu dałeś tego bana ;] 

Jak on będzie ukarany banem na tydzień to ty też proste ;/;/ Między innymi dlatego że mówisz na innych bot na to samo człowieniu wychodzi a kicka mu się nie boje dac.Bo nie raz dostał i mam trochę dystansu do ludzi, a jak ci sie nie podoba że rozmawia i daje info to masz od tego mute NOOBIE !!!!!!!!

Siedzę na serwie więcej niż wy i wiem co jest na rzeczy -.- tyrek łajza od samego początku szukał zaczepki i czegoś żeby go zbanowac.... Taki dzieciak co nie ma co robic to szuka zaczepki a potem leci pisac skargi ...... 

Dodatkowo powiedział do mnie, że jestem niedojebany, co za zjeb mnie zrobił itp ...

TROCHĘ RACJI MA -.-

• Lubię to! 1
Opublikowano

Obrażałeś, praktycznie większość graczy na serwerze, każdy się skarżył na Ciebie, ja wbiłem na kilku innych nickach aby poobserwować całą sytuację.

Bo gdybym był na serwerze to by nie powiedział nic taki jesteś cwany. O to screeny sprawdzę demo jak by było mało. A i poproszę jeszcze o wypowiedź innych graczy bo jak go zbanowałem mnie pochwalili, niech oni ocenią tą sytuację ze swojego punktu widzenia. top15 zlewam nie muszę całymi dnami siedzieć tak jak Ty.

Dodatkowo powiedział do mnie, że jestem niedojebany, co za zjeb mnie zrobił itp ... 

post-3069-0-04694200-1436626751_thumb.jpg

post-3069-0-93524100-1436626754_thumb.jpg

post-3069-0-87169000-1436626758_thumb.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano

ten w ktorym jest pizda to napisalem po tym jak mnie zaczeles wyzywac wiec sb odpusc bo sam prowokowales reszta nie jest z pewnoscia na tydzien 

Opublikowano

teraz o dowody prosisz jak zamknelem csa bo wyrwalem na tydzien no dziekuje bardzo kurwa gracie ze mna znacie mnie dobrze i za gowno dajecie na tydzien hehehehe typ wchodzi na innym nicku obraza przeszkadza rzuca fb i pisze glpoty tylko po to by zaraz wejsc i dac na tydzien dzieki wielkie 

Opublikowano

to hipokryta nie jest tam bez przyczyny pewnie sam wyzywal zer kampie a pozniej robil to samo ale luzz

Opublikowano

to hipokryta nie jest tam bez przyczyny pewnie sam wyzywal zer kampie a pozniej robil to samo ale luzz

To wygląda jak byś obgadywał z kimś jakiegoś typa co Cię zabił napisałeś tak jak na screenie ale zwalasz, że sam zaczął OK :)

Opublikowano

Odnosząc się do skargi, poczekam jeszcze na jeden dowód w postaci screena i ban zostaje na tydzień, jak nie będzie dostarczony to skracam do 3 dni.

nk uspokój się na chwilę - niech Ci opadną emocje.

Znam Cię i gram z Tobą nie od dziś, wiem do czego jesteś zdolny. @Bmkac zanim dasz mu bana to się zastanów, bo nk nic złego nie robi na serwerze. Niejednokrotnie z nim grałem, czasem mu się wyrwie coś ale bez przesady. On bez powodów nie wyzywa. My mamy taki przywilej, że jak ktoś wyzwie to się mu bana da, zaś nk może tylko odpowiedzieć na SAYu lub to przemilczeć - czego raczej nie robi nigdy, bo to pozytywnie nastawiona i spoko osoba.

Jestem za banem na max 30 minut - na bank nie na 7 dni ani na 3 dni.

• Lubię to! 2
Opublikowano

PTB: Runda zakonczona, sprawdzam druzyny.

| V.I.P | Monika.<3 :  cele

L0L. killed Adri(4)an_T with mp5navy

| V.I.P | nk :  japa

[Only Dust2] Chcesz wiedziec co posiada vip ? lub jak go kupic ? Wystarczy wpisac /vip

| V.I.P | nk :  nobie

KiciZpici connected

mystiC3 killed L0L. with m4a1

*** rh+ killed mystiC3 with a headshot from galil ***

| V.I.P | SkinO :  wlasnie cele

| V.I.P | nk :  kuwra cele

| V.I.P | nk :  sama rob

• Lubię to! 1
Opublikowano

PTB: Runda zakonczona, sprawdzam druzyny.
| V.I.P | Monika.<3 :  cele

L0L. killed Adri(4)an_T with mp5navy
| V.I.P | nk :  japa

[Only Dust2] Chcesz wiedziec co posiada vip ? lub jak go kupic ? Wystarczy wpisac /vip
| V.I.P | nk :  nobie

KiciZpici connected
mystiC3 killed L0L. with m4a1
*** rh+ killed mystiC3 with a headshot from galil ***
| V.I.P | SkinO :  wlasnie cele

| V.I.P | nk :  kuwra cele

| V.I.P | nk :  sama rob

no widzisz i znowu prowokacja tyrek na nicku ''kopia nk'' wrzuca pake na skrzynie kolo respa tt sam jej nie wezme koniec rundy . zaczyna sie nowa a tu mistrz mona rob cele no kurwa padam

Opublikowano

No to ciekawie, bo ja sam chciałem HLTV żeby tu było :) To chyba Ci się pomyliło coś z sytuacjami, które mogły być 3 miesiące temu przed moim banem :)

Bo od adminowania na pewno nie wyzywałem od takich rzeczy jak to Ibe pisze, wszystko naściemniać, odwrócic kota ogonem, żeby było na mnie a nk czysty jak łza ( przyjaciele serwerowi z nk Ibe) 

Opublikowano

nie przyjaciele tylko boli cie ze ktos gra lepiej i placzesz dlatego wrzuciles mi na tydzien nieslusznie bo sam tez w takim razie powinies na tydzien dostac proste

Opublikowano

Przepraszam Bmkac, ale pozwoliłem sobie otworzyć skargę bo mam coś do dodania. Moi drodzy panowie chyba czas najwyższy przypomnieć wam o panujących zasadach na serwerze jak i na forum.

1. Znam NK nie od dziś i przegrałem z nim na DD2 kilkaset godzin dzięki czemu wiem jaki jest, znam go na wylot i znam jego jazdy. Jednak wiem że często jest prowokowany przez innych, a prowokuje też sam ponieważ dostałem na GG od innych graczy na to Dowody + przejrzałem konsole + kilka Demek co zajęło mi kilka h pytałem się także mojej siostry i powiedziała mi dużo na ten temat i także na temat taki że nk nie zawsze zaczyna, a sam wściekłbym się gdyby na serwerze był prowokator pod moim nickiem. 

2. Tyrek wiem jaki jesteś i potrafisz ogarnąć serwer i być miły i pomocny jednakże także masz swoje odchyły co zostało przedstawione mi także i chyba nie muszę ci przypominać o panujących zasadach i zakazie Reconectów, a wiem że to robisz. Sytuacja z tobą i nk nie jest pierwszą która wystąpiła bo widziałem już was w akcji wcześniej jak skakaliście sobie do gardeł więc albo zachowacie się jak na normalnych ludzi przystało dacie sobie po mordzie że tak to nazwę i wszystko pójdzie w zapomnienie i zaczniecie się dogadywać albo ja potraktuje was tak jak wy swoim dziecinnym zachowaniem cały serwer i to nie będzie miłe.

Pewnie zastanawiacie się jak zostaniecie ukarani jeżeli sytuacja będzie się powtarzać otóż Biorąc pod uwagę że dalej będziecie zachowywać się jak dzieci a nie jak uprzywilejowane osoby dostaniecie:

- Za odzywki w temacie od 1-4 warnów co was może czegoś nauczy

- NK - Jeżeli będzie coś co cię denerwuje walisz mi na PW jeżeli będziesz sam wymierzał sprawiedliwość i będziesz upierdliwy dostaniesz ode mnie w nagrodę PERMA

- Tyrek - to samo co do NK bądź pożegnasz się z rangą i dostaniesz bana na serwerze tak jak NK do czasu gdy się nie ogarniecie.

Myślę panowie że sprawa jest przedstawiona jasno a wy jesteście mądrymi chłopcami i 2 raz powtarzać nie będę musiał. 

Chcę widzieć w tym temacie czarno na białym że się rozumiemy i moze ktoś coś jeszcze doda temat zostanie zamknięty przeze mnie gdy uznam to za stosowne ;)

EDIT: NK dostajesz UB 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Otoz tak dzieki za ub bez dziennej dawki tej gry dostaje wiekszego szalu niz na serwie wiec pomyslcie sb jak ma przejebane moja babcia ktora ze mna mieszka ;p oczywiscie to w formie zartu tak mam niewyparzona gebe ban sie nalezal ale sytuacja jest o tyle dziwna ze bedzie sie z pewnoscia powtarzac poniewaz niektorzy po prostu nie przezyja jak czegos nie skomentuja to sie tyczy do wszystkich nie tylko do pana Tyrka przychodzi ktos nowy wyzywa stalych graczy ze odpalony ze wuha i sie sypia bluzgi albo koniec rundy nk zlamil i nagla zaraz wszyscy ze bot zo lamus heheh kazdy ma zle dni raz jest lepsza runda raz gorsza tez czasem komeentuje kogos jak lami i wiem jak jest ale mylsle ze juz jest wszystko wyjasnione i bd tylko lepiej dobra koncze te wywody bo sie ktos jeszcze poplacze ze wzruszenia milej nocy ja nie spie jestem wampirem typu nietoperz paaa ;p

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.