Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick oskarżonego:

✪ Puotecckckk ツ™

Opis sytuacji:

Od ostatniego czasu (zakres kilkudniowy) przy każdym wejściu na server otrzymuję "komunikat" przywitalny na czacie, autor wiadomy, a brzmią one, przykładowo, następująco: "oo patrzcie, groźny doroślak wbił", "znowu ten gimbozj*b przyszedłi inne tego typu dogryzki. Jako w jakimś stopniu dojrzały osobnik ignorowałem to, ale pomału Jegomość przekracza wszelkie granice. Zapewne ktoś pomyśli, że wina leży również z mojej strony, a no jeżeli o to chodzi, to sprawa wygląda następująca - Jegomość zapytał się mnie na jaki mecz obstawić. Źle mu doradziłem, przegrał skiny i od tamtej pory się na mnie uwziął.

Powód:

Bezprawna obraza mojej osoby (i nie tylko)

Dowody:

Czego oczekujesz?:

Oczekuję, aby zgodnie z regulaminem servera, Pan oskarżony otrzymał solidną karę w postaci banu, przynajmniej 24-godzinnego, tak na dobre, początkowe ostrzeżenie.

COŚ ODE MNIE:

Dodam tylko, iż Jegomość był wielokrotnie ostrzegany przez administracje (m.in Huragan), następnie kickowany, ale zazwyczaj wracał i kontynuował swoje "dzieło".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.