Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, chciałbym zgłosić iż na serwerze only dd2 często pojawią się osoby które według wielu graczu oszukują (czitują) Administrator serwera only dd2 ' Huragan" przestrzega wszystkich zasad oprócz sprawdzania cziterów na serwerze nie można prowadzić żadnych dyskusji , gdyż powinno się owe dyskusje prowadzić na forum , ( jeśli nasze rozmowy przeszkadzają w grze innym graczom , prosimy aby nas zmutował ) . Wchodze na ten serwer żeby pogadać z graczami , nie musieć spinać sie przy grze jak na Rankedach , niestety od niedawnego czasu nie można sie odzywać na serwerze chyba że o grze . Prosze o rozpatrzenie naszej sprawy

• Lubię to! 1
Opublikowano

Co do cziterów nie wiem o co Ci chodzi. Wszystkie skargi o podejrzeniu złamania regulaminu przez danego gracza (czyli np. używanie jakichkolwiek wspomagaczy) sprawdzam bardzo dokładnie. Jestem na specu więc mam lepszy podgląd i ocene gracza od takiego kowalskiego który siedzi po drugiej stronie i cały czas płacze że jego przeciwnik ma czity. To że ktoś strzela bardzo celnie i że tak powiem "wali kilka headów" nie oznacza że jest cziterem :P

Odnośnie dyskusji. Dyskusje można prowadzić na serwerze pod warunkiem że nie przeszkadza ona wszystkim graczom biorącym udział w grze. W przypadku gdy któremuś z graczy nie będzie odpowiadało to że wy gadacie na tematy nie związane z obceną grą a nawet rundą ma prawo was zgłosić, a Ja mam prawo was ostrzec i ukarać. To nie jest kawiarnia żeby móc przyjść, zamówić sobie kawe i gadać z przyjacielem na wszystkie tematy. Człowiek tu przychodzić sobie normalnie pograć a nie wysłuchiwać waszych rozmów. Jak chcesz porozmawiać z kolegą zawsze możesz do niego na PW napisać :)

Z czegoś jeszcze mam się wytłumaczyć?

Opublikowano

A gdzie jest radość z gry dla gracza który przyszedł na serwer w celach spokojnego rozegrania meczu? Wbiłem do ct bo właśnie taka sytuacja miała miejsce. Gracz nie mógł normalnie skupić się na grze ponieważ 5 osób zaczęło rozmawiać.

Jeśli chodzi o regulamin.

7. Zakaz nadużywania mikrofonu.

Z racji tego że punkt nie jest rozwinięty, Ja jako administrator mogę rozumieć go w taki sposób:

Skoro mikrofon jest przeznaczony do szybkiego porozumiewania się oraz podawania dokładnych informacji na temat pozycji przeciwnika to nadużyciem jego będzie rozmowa na inne tematy niż runda. W sytuacji gdy punkt regulaminu będzie rozwinięty i będzie w nim zawarta informacja czego może dotyczyć a czego nie nadużycie to Ja mogę zmienić podejście do jego przestrzegania :P

Opublikowano

Rozumiem że za twoich czasów było inaczej. Ale nadużycie to nadużycie można interpretować go tak jak ty bądź tak jak ja. Skoro punkt regulaminu jest ogólny to nie wiem dlaczego masz do mnie pretensje że interpretuje go na swój sposób?

Myślałem że serwer traktuje każdego równo, a twoim sposobem myślenia nowi gracze którym nie pasuje rozmowa innych graczy o głupotach mają wypieprzać na boty, rankedy czy inne serwery co doprowadza do utraty gracza.

Jednak tak jak mówiłem jeśli administrator który będzie rozpatrywał skargę przyzna Tobie rację ja jestem w stanie zmienić swój tok myślenia na odpowiedni :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.