Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:                                                             :InfoOdBoga.
Imię:                                                             :Łukasz
STAŻna serwerze:                                        : Ponad 1 miesiac
Doświadczenie:                                             : Duże
Znajomość AMX [0/8]:                                   : 5
Czy byłeś / byłaś już adminem?:                   : Tak
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:  : Gramarrow-10x10.png  cały czas jak jestem w domu :)
Dlaczego Ty?:                                      : Jestem bardzo często na serwerze i uwazam ze służyłbym pomoca jako admin.
Kontakt:                                                 : Nowe gg  54366258
SID:                                                       : : 0 : 309127073
Akceptujesz regulamin admina?:             TAK
Akceptujesz regulamin serwera?:           TAK

Opublikowano

No niestety bez steama nie dostaniesz admina. Pomoc zawsze się przydaje, jesteś aktywny i wiek też na plus, ale musisz niestety posiadać steama, bo bez niego nie ruszysz. Spróbuj ponownie, jak zakupisz. :)

Opublikowano

Jestem na NIE. 

- Steam. 

- Forum.

- Podanie nie przekonywujące. 

Opublikowano

Czekałem na Twoje podanie :) Ale niestety negatywnie opiszę moje zdanie na Twój temat kolego :)

Zadzierasz sobie ze mną od początku Twojej obecności tutaj, powiem Ci jedno, ciągle słyszę/widzę od Ciebie różne docinki w moją stronę, jak i w stronę niektórych graczy, są one nie na poziomie jako 17 latka, po 2gie, dziś dostałeś ode mnie bana na 30 min, wiesz dobrze za co (Reconect), wyśmiewałeś się typu : "no dawaj bana" "smieszny jestes typie" itd, nie będe wymieniał bo szkoda moich palców.

jestem na WIELKIE NIE, brak kultury, brak steam, zachowanie jak na chłopca z 3 klasy podstawówki, nie ograniasz podstawowych zasad.

I wszem obecnym tutaj jak i głównie Tobie, ostrzegam Cię po raz ostatni, nie radzę, aby kiedykolwiek z Twojej strony dobiegło jakieś słowo w moim kierunku typu dogryzania, wyśmiewania itd, bo będziesz dostawał stopniowe ostrzeżenia, aż znajdziesz się na ostatnim, czyli permie :)

Pozdrawiam, cześć czołem blaszka w czółko na ogar ziomeczku :)

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jestem na Nie !

-Forum ..

-Steam

-robisz z siebe cwaniaka na serwerze miedzy innymi głupie odzywki do mnie,do Admina byłam przy tym jak zrobiłeś tego Reconnect'a.

• Donator
Opublikowano

NIE:
- Zachowanie na poziomie dziecka z pierwszej klasy
- Kłamiesz że masz steam
- Twoje Podanie to chyba jakiś żart!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.