Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :)

Wiem, że poruszam temat dla niektórych już pewnie znienawidzony i cały internet przez te ostatnie dni o tym huczal ale chciałbym poznać opinię naszych forumowiczów z katujemy co sądzą o legalizacji związków homo w USA i co myślicie na temat tych całych avatarow na facebooku oraz wasz ogólny stosunek do par homoseksualnych.

Wiec moje zdanie jest takie:

- w USA niech sobie robią co chcą ponieważ mnie to nie dotyczy, jeśli będzie to się przenosilo do nas to wtedy się będę zastanawiał

- co do tych avatarow to duża część ustawia je sobie bo po prostu stało się to w jakiś sposób "modne" nie wiedząc co to wgl oznacza bo przypominam, że ustawiając tęczowy avatar jednocześnie akceptujecie i popieracie związki homoseksualistów, tak samo jest z tymi pseudo patriotami co mają na profilowyn bialo-czerwona flagę w tle husarie a nawet nie wiedzą kiedy była 1 i 2 wojna światowa czy też rozbiory Polski ...

- a jaki jest mój stosunek do "gejów" ? dopóki żyją sobie normalnie i nie afiszuja tego na ulicy oraz nie starają się o prawa do adopcji dzieci to spoko niech tam sobie robią to co robią ale jeżeli złamia jeden z moich 2 wyznacznikow tolerancji dla nich to wtedy jestem agresywnie do nich nastawiony (nie chce aby dzieci oglądały np całujących się 2 gości albo żeby ich rodzicami było 2 ojców ...)

To na tyle jak dla mnie - niech żyją jak chcą bo każdy ma do tego prawo ale niech się z tym nie afiszuja i niech nie wciągają w to małych dzieci :)

Jakie są wasze opinie ?

Opublikowano

Co do homoseksualistów to jak dla mnie to jest chore od zawsze, zawsze jestem do przywrócenia wojska, i tępić tych ludzi. Prawdziwa rodzina to chłopak i dziewczyna, nie akceptuję i nigdy nie będę.

A co do tych profilowych oraz tęczowych profilowych to dobrze to ująłeś pseudo patrioci, co gówno widzą a wstawiają bo ma to każdy, wszystko jest chore i ten świat na prawdę schodzi na psy, dobrze ze jest garstka dobrych ludzi, na których można zawsze liczyć.  

Opublikowano

Gej to Gej walą się w dupę ........Wyjebane w nich -.- jak chcą się pedalic to tam za oceanem...... Tyle pięknych kobiet na tym świecie a oni wola w dupe sie stukac ....... -.-

Pan stworzył dwoje ludzi obyś zdechnął ty pedale.
Chłopak i dziewczyna normalna rodzina,
świat jest pojebany chłopu chłop dupę wypina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.