Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: mikromaszyna

Nick podejrzanego: Skiller
Rodzaj cheata: aimbot
Data/Mapa: 1.06.2015 de_dust2
Serwer (mod): dd2
IP/SteamID podejrzanego:    
#20 "SkilleR" 3602 STEAM_0:0:60082679  53 28:27    9    

Dowody:

Demko: http://www79.zippyshare.com/v/2WFFX6Yg/file.html

Nie wiem czy był jakikolwiek admin na serwerze, ale jeżeli tak to prosiłbym o słowne ostrzeżenie, bo widać gołym okiem aima. Oczywiście jesteście doświadczeni ale dodam że aimbot NIE JEST USTAWIONY NA ONLY HS. Dlatego też nie wchodzą banie kiedy celuje w klate ( tam nie ma ustawionego hitboxa)- wiem że to wiecie ale wole dodać.

Delikwent ma steama, więc prosze też administracje o wrzucenie go na AC lub BL ( aczkolwiek nie wiem czy przyjmą oni POV), bo takich ludzi trzeba eliminować aby nie przeszkadzali innym w grze- chociaz na hltv mogło by nie być widać że ma aima, pov zawsze prawde powie:))

Chce czitować- niech idzie na boty

Pozdrawiam

Opublikowano

Według mnie do pieca.To nie jest aimbot bo celownik nie lata za modelem tylko ma mniejszy rozrzut.. dlatego to tak wyglada.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Sprawdzałem typa, jak z Nim grałem no i wygląda dziwnie, ale rozrzut jest, nie wydaje mi się, żeby miał jakieś wspomagacze. Jeśli coś mu poprawia no recoil to dostanie za to VAC z czasem :D

Opublikowano

To jest No-Recoil z bardzo dobrymi skryptami -.- Tylko że nie dopracowany.......

Od samego początku to mówiłem ale koleś co nagrywał demko twierdził że ma aim.......

Skrypt opiera się na ilości FPS klatki na sekundę a wiec im więcej Fps podczas gry tym lepiej skrypt będzie działac...... 

Na Demku to dokładnie widac..... 

Ale na bana to i tak chyba za mało.......

• Lubię to! 1
Opublikowano

Up

A dlatego że używają czitów stworzonych przed 2013 rokiem?

Ostatnia aktualizacja była wlasnie w 2013 bo zostały dodane zabezpieczenia dla mac i iOS.

Potem już nie było aktualizacji

Mam nadzieje że wyjaśniłem:)- dlatego posiadanie steama jednak nie przesądza że ktoś jest czysty.

( a ja dalej się upieram że aima też ma bo celownik kiedy strzelał, non stop się trząsł i wracał do wcześniejszej pozycji)

Opublikowano

Jesli sie wie jak czitowac i uzywa wlasnego kodu a nie jakichs gownianych publicznych syfow to mozna bezkarnie czitowac bez zadnego vacbana. To samo tyczy sie cs go

A inni vacbany dostaja dlatego, ze sa debilami i mysla ze jak w google wpisza "niewykrywalny wolhak na stima kraked"  i pobiora to moga czitowac i vac ich nie wykryje...

Opublikowano

Dla mnie ten SkilleR od poczatku jak przez przypadek po deadzie właczylem jego kamerka bardzo dziwnie strzelal celownikiem lekko szarpało, głowy tak jak mowicie nie wchodziły zawsze ale jest taki dryg co to widac, że coś "ma".

Opublikowano

Maksymalna ilość fps to 100- nie można mieć więcej ( to jest: można mieć więcej ale nic to nie da, to że są serwery 1000 fps to sciema)
Poza tym dziś sobie ściągnąłem no recoil i co ciekawe wcale nie trzęsie celownikiem, co udowodnie jutro wrzucając demo jak gram na botach)

No masz niby 400, ale chodzi tak samo jakbys mial 100 Pingwinek:))

Opublikowano

Wszystko jasne, kolega ma no recoil ustawiony na 100 ( calkowity brak odrzutu)

Zwracam honor ze to nie aimbot. W kazdym razie bezapelecyjnie ban permamentny:)

Oto demo na którym gram z NO RECOIL ustawionym na maksa- dzieje się to samo co u skillera

Mam nadzieję że wrzucicie go na BL

http://www3.zippyshare.com/v/g6me8FFy/file.html

PS: sorki że pisze post pod postem ale chce żeby każdy zobaczył że temat zaktualizowany:)

Opublikowano

Cholera statusu nie mam;/

W każdym razie pobierz moje demko i zbanuj delikwenta.

Inne serwerownie też myślę że odrazu go wyeliminują :)

Ty- ale on wrzucił ss wcześniej.

To nie będzie uznane jako ,, ss statusu"?

Jak robicie ss to nie wyświetlają się dane ,,ofiary"?

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zbanowany !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.