Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Nick oskarżonego: [sNN] SzybkiNiczymNinja
Opis sytuacji: dołaczyłem do gry,a ten admin bedac na spector dał mi bana bo pobiegłem do przodu na mapce de_dust2_long i uzyłem DUSZKA=TAKA MAM KLASE a on mi tego zabrania. to TT moze stac sobie w miejscu z AWP a ja mam czekac az on raczy sie ruszyc albo strzelic do mnie za raz...tyle wystarczy...ale w regulaminie nie ma takich powodow dla BANA...   

Powód: 'Raszowanie+ Duszki na małej mapie'
Dowody:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: [sNN] SzybkiNiczymNinja
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'Raszowanie+ Duszki na małej mapie'
[AMXBans] Duration: '30 minutes'
[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_2:0:1334513660'
[AMXBans] Your IP: '31.61.140.67'
[AMXBans] =======================================

Czego oczekujesz?:   ODEBRANIA ADMINA

Opublikowano

Zakaz raszu jest, na małych mapach nie wolno używać duszków

• Donator
Opublikowano

mam wyjebane na to co piszesz..admin Ci sie nie nalezy!!! nie potrafisz sie nim obslugiwac i nie potrafisz rozpoznac czy ktos na czyms gra...sam wielokrotnie zwracalem Ci uwage...zajmij sie czitami a nie szukasz w dupie miodu!!  ODEBRAC ADMINA!!!

Opublikowano

Robin Hood spokojnie bo Ci żyłka pęknie. Ta skarga jest niesłuszna.  Złamałeś regulamin więc ban jak najbardziej słuszny. Co do czitów z tego co widzę znasz sie na nich bo od dłuższego czasu sporo nam ich zgłaszasz. Jeżeli widzisz czita na serwie pisze U@ do niego a on nie reaguje. Kręcisz demo podejrzanego, chwilowo łapiesz tabelę, żeby było było widać admina na serwie. Jeżeli bana nie będzie piszesz skargę ładnie ją opisujesz bez łaciny i zbędnych określeń :)

• Donator
Opublikowano

skoro ja dostaje bana za takie cos to niech dany admin bd okej wzgledem innych i daje bany za nie wykonywanie celow mapy bo koles schowal sie za skrzynka i czekal nic nie robiac....niech to dziala w obie strony...upomnienie sie nalezy jak nic

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Skarga nie słuszna/Zamek.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.