Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BUILD 6153 SERVER (0 CRC)
Server # 34
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.
[AMXBans] Zbanowany Nick : 44
[AMXBans] Powod : ' 5 Screenow na Katujemy.eu '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 887551890 '
[AMXBans] Twoje IP : ' 37.215.48.46 '
[AMXBans] ===============================================
Kicked : Zostales ZBANOWANY.

mam to w konsoli jak wchodze na serwer a nie gram na takim nicku, to nie moj nawet gralam jak Lezi Banowal tego Typka a wchodze na serwer i to pisze , nie mam nawet ssów w folderze co jest?   :( :angry: wgl czm on ma takie same steam id ja mam inne ip ... o co chodzi ? a od godziny 17:30 nawet nie gralam, wgl to nawet nie ma ze w amxbans dostalam bana

Opublikowano

Dobra. Mogłabyś mi podać swój nick jaki masz na serwerze? :) Nie wiem jak to już jest tymi non steamami. Lezi potwierdzisz, że była? Jeżeli przyjęłaś ID gracza zbanowanego to UB się należy. Nie wiem jak to jest, ale jak Lezi potwierdzi daję UB. Niech się ktoś wypowie, jak to jest. Czy są losowe i mogła je przyjąć tak jak z IP? Sam nie wiem jak to jest, niech ktoś to wie się wypowie :D . Lezi potwierdzasz i koleżanka dostaje UB. :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Monika.<3 Pisalam nawet na priv do niego :) i napisal ze nie banowal mnie dzisiaj nawet ... ,,

-=Lezi=-
  • photo-2804.jpg?_r=1434205377
  • Admin [DD2]
  • admindd2.gif

Reputacja: 1

Wysłano 27 minut temu

No czytałem teraz Twoje odwołanie, i szczerze mówiąc nie wiem o co chodzi, Banowałem typa "44" ale nikogo o nicku " monikaa" poczekaj na odpowiedz od UB team"
  • Donator
Opublikowano

Tak na pewno banowałem nick "44"

Nick "Monikaa" nie przypominam sobie ale chyba był gracz z nikiem " Monika. <3"

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wyjaśnione :)  Sam Cię dzisiaj widziałem na serwie, ale nie napisałaś wcześniej tego dokładnego nicku :) Bana na twój nick nie widać, także ciesz się dalej grą! :D Spróbuj wejść na serwer jakbyś miała problem napisz na priv :D

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.