Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zacznijmy więc od początku:

DoGry.pl to serwis w którym zarobione punkty (jak zdobywać punkty niżej) zamieniamy na nagrody w grach, np. za 3999pkt można kupić 5$ na steam

ja tą kwotę zbierałem jakieś 3-4dni

Zdobywanie punktów jest dziecinnie proste, mamy kilka sposobów:

1. Pytania i odpowiedzi

Za każde zadane pytanie lub napisanie odpowiedzi dostajemy 5 punktów. Punkty otrzymujemy po 48h (po akceptacji - akceptacja tylko w dniach roboczych). Jeśli piszemy z sensem, nie spamujemy pytaniami a nasze odpowiedzi rozwijamy to nasza aktywność zostanie zaakceptowana. Pytania i odpowiedzi to chyba najlepsza forma zdobywania punktów, szybko, prosto i dużo. Trzeba pamiętać by nie spamować bo dostaniemy blokadę na 30 odpowiedzi dziennie.

2. Wrzucanie screenshotów z gier

Za każdy wrzucony screenshot z gry (maks 10 dziennie) otrzymujemy 5 punktów. Warunkiem akceptacji screenshota jest to by screenshot był nasz, nie skopiowany z innej strony itp. Akceptacja trwa do 48h.

3. Zadania poboczne

Możemy wykonywać "zadania poboczne" czyli np. rejestracja w grach przeglądarkowych i dobijanie do jakiegoś poziomu za 100-200 pkt., rejestracja w grach mmo za 400 pkt., wypełnianie ankiet i tak dalej.

Około 100 punktów zyskamy za uzupełnieniu profilu, np. dodanie "motta", zmiana stałego loginu, połączenie konta z FB itp.

Ja najbardziej polecam 3 sposób a mianowicie rejestracje i wykonywanie zadań w grach przeglądarkowych 

Rejestracja jęsli zarejestrujesz się z mojego reflinku dostaniesz dodatkowe punkty na start:  http://dogry.pl/r/b832-kamilkomp/

Dowód:post-3098-0-62852000-1435583585_thumb.jpg

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.