Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość DEeeoŚ

a co to co to

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zajebiste XD Najlepszy moment jak Boski wyłapuje strzała

Edytowane przez Blanti.
Opublikowano

Stary to pozera typa co wjechał za majty na trzynastce i chce się wybić na Firmie. Temat id dawna wałkowany na moim rewirze bo mój ziom nawija kawałek  z  Boskim w sumie już nawinął i Kłyzą z MS. Ten frajer oskar przez pierwsze porównanie "oskar pam pam" można rozpoznać że to pozer co się wzoruje na Firmie, a z partyzanta nie jeden potrafi zapodać kolesiowi gonga. Na filmiku widać, że Boski pada na glebę a Tadek osrany jak p***a stoi. Ale każdy kij ma dwa końce, typ wjechał ze sterydami na pompie po odjebaniu garbu za majty, a na spotkanie przybił tylko Boski i Tadek. Prawilnie we dwóch wjechali naprzeciw ala"prawilniakowi" i napompowanym koksom. Każdy ma rozeznanie i swoje zdanie ale jak się zagłębi w ten temat to wszyscy stwierdzą, że ten oskar jest zwykłym manipulantem i fają którą już dawno trzeba było zapakować do wora. To tylko moja opinia bo siedzę w rapie od 15 lat i się wychowałem między innymi na trackach Firmy. Pozdro Ojciec R.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.