Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: ✪ Shady ツ™

Imię: Damian

Staż na serwerze: Około miesiąc

Doświadczenie: Byłem już 2 razy Administratorem na pewniej serwerowni, więc posiadam dobre doświadczenie.

Znajomość sourcemoda [0/8]: 5/8

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Owszem.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Codziennie od 3-6 godzin.

Dlaczego Ty?: Myślę, że przydałby się jakiś administrator na serwerze, ponieważ rzadko jakiegoś widać. Jestem miły, sympatyczny, obiektywny oraz kulturalny. Jak coś robię to staram się to robić najlepiej jak potrafię. Często przebywam na serwerze, większość mnie zna, wszystkich graczy traktuje równo - nikt nie jest lepszy, nie ważne czy to przyjaciel czy wróg. Nie podejmuję decyzji pochopnie. Myślę, że dobrze sprawdzę się na stanowisku administratora Waszej sieci jeśli zostanę przyjęty.

Kontakt: Steam | Forum.

SID: STEAM_1:0:118865577 

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Opublikowano

Neutral..

+Ogarnięty

-ta aktywność

-daj się poznać lepiej

Opublikowano

Ludzie wy nawet nie gracie w cs:go :D a piszecie głupoty.

Dobrze grasz, myślisz, jesteś ogarnięty.

Admin idealny, tylko, że tutaj przesądzają ludzie, którzy cie nie znają a nawet nie grają w tą gre :D

Bawi mnie ta sytułacja, w sumie nawet moja wypowiedź jest bez sensu bo nie masz szansy na admina, z powodu naszych detektywów :D

Na tak

-ogarnięty

-myśli

-staż (oczywiście muszą być 3 powody, bo zaraz bedzie spam na pw ze warna wyłapie) nosz krw..

Opublikowano

Ludzie wy nawet nie gracie w cs:go :D a piszecie głupoty.

Dobrze grasz, myślisz, jesteś ogarnięty.

Admin idealny, tylko, że tutaj przesądzają ludzie, którzy cie nie znają a nawet nie grają w tą gre :D

Bawi mnie ta sytułacja, w sumie nawet moja wypowiedź jest bez sensu bo nie masz szansy na admina, z powodu naszych detektywów :D

Na tak

-ogarnięty

-myśli

-staż (oczywiście muszą być 3 powody, bo zaraz bedzie spam na pw ze warna wyłapie) nosz krw..

Kolega to dajesz na tak ha ha. On też nie gra na naszych serwerach. No dobra 80min. ..

Kłamiesz

słabe podanie

nie przekonuje

Na nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.