Skocz do zawartości
martini

Prezentacja Forum - Filmik na konkurs

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Przedstawiam mój pierwszy filmik który robiłem. Tak wiem jakość jest niby HD, ale słabo widać(nie wiem czemu). Poczytam o tym i postaram się zrobić lepszy. 

https://www.youtube.com/watch?v=NLmv3XpODMU

• Lubię to! 1
Opublikowano

Głos jest nie z tego świata "co jeszcze mogę powiedzieć?"

• Legenda
Opublikowano

Filmik jest niezły, ale mógłbyś muze jakąś w tle dodać. :)

Muzykę dodam jak coś nexta będę robił, ale teraz się zastanawiam czemu jest niby jakoś HD, ale obraz jest taki jaki jest. To mnie ciekawi. 

Opublikowano

Jak na pierwszy filmik jest dość dobry jednak troszkę jeszcze musisz popracować :D

Opublikowano

Muszę być szczery - zanudziłeś mnie :D Ale spoko jak na pierwszy film. Jak się prezentuje sieć trzeba coś dać z hukiem, bo sklepy, gazetki itp. to każda sieć ma :D

• Legenda
Opublikowano

Dzięki za wasze opinie,na pewno pooglądam tutki.

Englo co masz na myśli z hukiem?

Opublikowano

Cos oryginalnego, unikatowego, zaciekawiajacego, cos czego nigdzie nie ma i przykuje uwage ludzi

Opublikowano

Bardziej oryginalniejsze niż wszystkie reklamy, dobra robota chłopie. 

Opublikowano

Co za głos :D A film bardzo dobry ;p

• Legenda
Opublikowano

Postanowiłem jeszcze raz zobaczyć czy uda mi się zrobić lepszą jakość, dlatego macie tutaj filmik i powiedzcie czy jest lepiej. 

https://www.youtube.com/watch?v=3o8JVazYV2I&feature=youtu.be

Opublikowano

No no Martynka <3 jak na pierwszy filmik całkiem spoko. Tylko po pierwsze Mikro ! Bo to którego używałeś do prezentacji masakra, a po drugie przygotuj sobie wcześniej opis sieci bo z tego co słyszę to na spontanie starałeś się przybliżyć widzom naszą sieć. :) Taka skromna opinia z mojej strony. :D Łap + za chęci. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.