Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
df4545.png

Poprzez ból można określić co czujesz. 

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Head - Głowa

b9ab5e592c2f8da8b9820a0955d957c9.600x.jp

Ból głowy zwykle jest powiązany z silnym stresem, wzburzeniem i napięciem emocjonalnym.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Neck - Szyja

e46a5e11f792479097242153ea69be4e.600x.jp

Ból szyi wiąże się z wyrzutami sumienia.

Shoulders - Plecy

e801067d7b20147179c5e14222580c20.600x.jp

Ból pleców wiąże się z problemami i obciążeniami emocjonalnymi.

Upper Back - Górna część pleców

9ecb2604c4612f0b0296b60d0a14aae8.600x.jp

Ból górnej części pleców zwykle jest powiązany z tym , że czujemy się odrzuceni i nie mamy emocjonalnego wsparcia innych osób.

Lower Back - Dolna część pleców

56fc344a61ca9133032487dace600a7d.600x.jp

Ból dolnej część pleców jest spowodowany problemami finansowymi.

Elbows - Łokcie

fcd76df315f04c671c2a7e14681235af.600x.jp

Ból łokci doskwiera nam wtedy, gdy jesteśmy zbyt uparci, by odpuścić w jakiejś kwestii.

Hands - Dłonie

1e6b4689b7527c649f28f9378d8c64e1.600x.jp

Częsty ból dłoni to problem ludzi, którzy nie potrafią odnaleźć się w społeczeństwie i jest im przykro, że nie mają przyjaciół.

Podobało się? Zostaw fb.png

Opublikowano

@cLiNiC zluzuj tą dupę.. on wrzuca artykuł a ty mówisz, że zaśmieca forum?! Ogarnij !

Tomuś, postaraj się następnym razem.

@@ 

do ciebie na dole. te +1 to wiesz gdzie sobie mozesz wsadzic. Wrażliwy jestes, Tomek poczuł się urażony to sobie nie dasz +1? No to zajebisty jestes.

Opublikowano

Żenada, zaśmiecasz forum jak zawsze

Słabe, postaraj się następnym razem

@cLiNiC zluzuj tą dupę.. on wrzuca artykuł a ty mówisz, że zaśmieca forum?! Ogarnij !

Tomuś, postaraj się następnym razem.

Postaram się ale wrzuciłem coś bo dawno niczego nie było.

Ps. cLiNiC poczuł się obrażony hahaha. cLiNiC daj sobie +1 ponieważ obraziłeś mnie tym : "Żenada, zaśmiecasz forum jak zawsze". 

Słabiutko, w ogóle kiepski temat ;).

Następnym razem będzie lepszy.

Artykuł taki sobe, dupy nie urywa. Natomiast co do tego "Poprzez ból można określić co czujesz. " to jest pierdolenie o szopenie nic się nie zgadza ;)

Przyjmuję wszystko na klatę bo wiem, że się nie postarałem, ale dawno nie wrzucałem jakiegoś pojedynczego artykułu. Już takich nie będzie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Dzięki za artykuł. ;)

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.