Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Steel Banging.

Imię: Przemysław.

Staż na serwerze: Nie za długo, ponieważ mam możliwość dopiero grać w Cs'a od długiego czasu, ale ostatnie 3 dni bodajże jestem od rana do 16.

Doświadczenie: Spore, posiadałem swoje serwery.

Znajomość AMX [0/8]: 5

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Oczywiście, ze tak. 

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Do 16 spokojnie.

Dlaczego Ty?: Ponieważ od pewnego czasu spędzam troszkę czasu na serwerze, nie raz są nie miłe sytuację i spróbuje to wszystko uspokoić.

Kontakt: Steam / GG.

SID: STEAM_0:1:59358545 -Tymczasowo nie gram na steam, ale z biegiem czasu gdy wszystko ogarnę, przerzucam się na swojego steama.

Akceptujesz regulamin admina?: Tak.

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak.

Opublikowano

Myślę że można Ci dać szansę :) 

Wiek+
Ogar+
Staż na forum+
Staż na serwie - ale nadrobisz ;) 

Pozdro. 

Opublikowano

Oczywiście, że TAK. 

+ Wiek 

+ Ogarnięty 

+ Doświadczenie

+ Zaangażowanie 

+ Staż na forum 

Jeden minusik za aktywność na danym serwerze, ale jak na JB potrzeba starszych wiekowo Adminów aby ogarnąć wywody małoletnich graczy. 

Jeszcze raz, duże TAK. 

Opublikowano

Ludzie, ludzie skoro nie gra na steam to nie ma admina, do tego mała aktywność na serwerze, napraw steam i złóż podanie ponownie

Opublikowano

Teraz neutral. Daj info, że grasz na steam i zmienie zdanie.

-Nie grasz na steam

+Wiek

+Zaangażowanie

Opublikowano

À propos całego wymogu steama. Aktualnie niczym nie różni się zwykły pirat od 1.6 na steamie, gdyż valve kompletnie olało tą grę i odpala każdy bez żadnych konsekwencji. Zresztą myślę, że współczynnik cziterów na obu platformach jest na zbliżonym poziomie imho. Przyklepuje dwoma rękami na zniesienie tego 'obowiązku'. 

Kiedyś zdanie: 'Mam STEAM'a' sprawiało, że zyskałeś szacunek na serwerze, wśród znajomych. Aktualnie STEAM z 1.6 to kwestia pięciu złotych. 

Wracając do podania, oczywiście nie widzę przeciwwskazań. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Neutral z małym tak z powodu aktywności i gry na ns, po za tym nie widze przeciwwskazań.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie Przyjęte / W celu dodania admina zgłoś się dopierom po naprawieniu Steama !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.