Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dużo osób od pewnego czasu mnie nie lubi i nie traktuje na poważnie, oraz nie ma do mnie szacunku. Zdaje sobię sprawę, że to ja zawiniłem bo przecież samo się nie "zwaliło". Piście co oczekujecie ode mnie, co mam zmienić, a co poprawić.

Opublikowano

Co od ciebie oczekujemy? Pewnie tego abyś dorósł, ale to z wiekiem.

Nie zachowujesz się w porządku do tych co dali ci szansę, chodzi mi tutaj o sytuacje z odejściem na inna sieć, ale to było i minęło oraz każdy popełnia błędy, miejmy nadzieje ze nie zrobisz tego samego błędu drugi raz.

Jak dla mnie byłeś oraz jesteś w porządku, nic do ciebie nie mam ale nie zachowałeś się dobrze, myślałem jak przeprowadziliśmy wywiad ze co każdy od ciebie chce, dzisiaj zrozumiałem.

Ale widzę ze żałujesz, i mam nadzieję na poprawę.

Opublikowano

Ja nic do Ciebie nie mam :) widać, że się starasz ale pewne zachowania nie wszystkim się podobają jak sam pewnie zauważyłeś :) rób to co umiesz najlepiej i bierz sobie do serca niektóre uwagi a na pewno będziesz cieplej przez wszystkich "oceniany". I mam taką rade dla Ciebie - więcej nie zawsze znaczy lepiej także skup się na kilku a nie na kilkunastu rzeczach i rób je coraz to lepiej i ewentualnie dopiero potem dokładaj sobie obowiązków :)

Opublikowano

Dzieciak, niestety tak się zachowujesz, nie dorosłeś do Opiekuna Serwera, wracając na JB zrobiłeś największą krzywdę serwerowi, cały czas wymyślasz swoje zasady, które rozumiesz tylko Ty, nabijasz mnóstwo FK do których nigdy się nie przyznajesz, bo przecież jesteś nieomylny. Denerwujesz sporą grupę osób na forum, Twoje pomysły i propozycje są tak głupie, że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać, nie przestrzegasz i nie znasz regulaminu, cały czas masz ostrzeżenia...wiek i zachowanie idą w parze w Twoim przypadku

• Lubię to! 2
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Użytkownik zbanowany.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 7 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.