Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytania - .:Tomek:.

Odpowiedzi - Steel Banging

Cześć, czy mogę przeprowadzić z tobą wywiad?

Oczywiście

Na sam początek przedstaw się nam.
Nazywam się Przemysław oraz mam 17 lat, urodziłem się w Polsce, ale teraz aktualnie mieszkam w Anglii.

Czym się zajmujesz na co dzień?
Na co dzień zajmuje się domem, z powodu takiego ze zostałem zwolniony ze szkoły, i nie mam możliwości skończenia edukacji do września, dlatego więcej czasu spędzam pomagając mamie w domu.

Zanim zostałeś zwolniony ze szkoły o jakim kierunku się kształciłeś?
Mechanik samochodowy

Co sprawiło, że właśnie trafiłeś na sieć Katujemy.eu?
Serwer DD2 #2 którego już niestety nie ma, grałem długi czas na tym serwerze i po jakimś czasie miałem zamiar wrócić, stara sieć mi nie odpowiadała, więc zwróciłem uwagę ze jest właśnie na tej sieci, ale niestety został sprzedany, a sieć mi się spodobała i tak to zostałem i staram się zostać w ekipie.

Czy według ciebie ta sieć czymś się wyróżnia od innych sieci?
Wyróżnia? w sumie nie powiedziałbym to w takim znaczeniu, ale też z jednej strony nigdy nie trafiłem na taka sieć co jest aż tak miła atmosfera, ludzie i wszystko.

Czy masz zamiar osiągnąć jakiś cel na tej sieci?
Jasne ze tak, jak na razie jestem szczęśliwy ze jestem właśnie na takim stanowisku od pewnego czasu, mam zamiar starać się oraz iść w górę razem z przyszłością serwerowni.

Czyli plany na przyszłość związane z siecią są ;) . Powiedz mi jeżeli miałbyś okazję głosować na nowy serwer jaki byłby to mod?
Hm, szczerzę mówiąc zawsze lubiłem Deathmatch, więc dobrze jak by akurat powstał taki mod.

Z tego co wiem jak Dudnes będzie na "+" z hajsem i obecne serwery będą na dobrym poziomie na pewno powstanie nowy serwer. Wracając do pytań. Wolałbyś : Biały czy Czarny kolor tła?
Zdecydowanie biały lepiej się prezentuje.

Z kim na Forum / Serwerach masz najlepszy kontakt?
Najlepszy kontakt to nie wiem, ale myślę ze z bykiem dobrze się dogadujemy.

Dobrze to byłoby na tyle z tematu "Sieci". Kiedy po raz pierwszy miałeś styczność z CS 1.6?
To było gdy przyjechałem do wielkiej brytanii, wrzesień 2011 jak dobrze pamiętam.

Czy według ciebie CS 1.6 ma mniejszą popularność od CS : GO?
Myślę ze od pewnego czasu tak, CS 1.6 to już w sumie jest klasyk, każdy przerzuca się na CS:GO nawet różne popularne klany.

W jakie gry najczęściej grasz?
CS 1.6 , GTA 5 to dwie z ulubionych gier.

Świat gier za nami ;) . Masz jakieś zwierzę w domu?
Tak, psiaka.

Jakiej muzyki słuchasz?
To co wpadnie w ucho, a najczęściej Hip-hop

Pokażesz nam swoją twarz?
Oczywiście, że tak.

Czy masz jakiś styl ubierania się?
Na co dzień chodzę bardziej w spodniach dresowych, w luźnej bluzie oraz czapeczka z daszkiem.

Czy masz dziewczynę?
Tak.

Opowiesz coś o niej? jak wygląda? jak się poznaliście?
Jest wspaniała oraz jedyna taka która spotkałem, jestem z nią szczęśliwy tak jak ona zemną. Jak wygląda? Jestem Piękna, troszkę niższa niż ja oraz ma długie ciemny blond włosy. Poznaliśmy się w nietypowej sytuacji, gdy jeszcze uczęszczałem do szkoły i to były czasy gdy ją często z koleżką opuszczałem.

Myślę, że to był by koniec naszego wywiadu. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
Wszystkich użytkowników oraz Administrację i oczywiście ciebie z podziękowaniem za wywiad.

Było mi miło przeprowadzić z tobą wywiad ^^. Dziękuje.
Również jeszcze raz dziękuję, cześć.

Zdjęcie Steel Baniging

Podobało się? Zostaw fb.png
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Słabo. Pytania bez wysiłku każdy o to pyta. Błedy skłądniowe. błąd w nicku steel'a. oprawa po najmniejszej lini oporu. krotki.

nie ma +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Dzięki za wywiad. ;)

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.