Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Wielu z was chodzi jeszcze do szkoły, więc chciałem się zapytać jak tam u was :D Zdajecie, czy też nie - a może poprawka w sierpniu ? Piszcie w której jesteście aktualnie klasie i jak wam w tym roku szkolnym poszło :) Wiem, że zakończenia roku nie było ale oceny końcowe już są wystawione i wiemy już co z nami będzie :D Jeśli chodzi o mnie w tym roku na szkołę położyłem lachę i nawet raz nie zajrzałem do książki. Jedynie to co zapamiętałem z lekcji i na logikę. Opuszczanie godzin + brak nauki skutkowało 5 zagrożeniami na koniec roku :/ Jakoś na początku czerwca zabrałem się za poprawianie i w ciągu dwóch tygodni udało mi się wszystko zaliczyć i zdaję na luzie - bez poprawek :) Jeżeli chodzi o szkołę to chodzę aktualnie do 3 klasy technikum informatycznego i właśnie zdałem do 4 - ostatniej klasy :) Już za rok matura jak to się kiedyś śpiewało więc po wakacjach będę się musiał jednak trochę zacząć uczyć jeśli chcę myśleć o zdaniu matury :D Chociaż to "tylko" 30% to jednak trzeba by je uzyskać :P Wiem, że nie ma się czym chwalić ale jest to post integracyjny i pewnie parę osób chętnie napisze coś na ten temat - a ja to chętnie przeczytam :)

Opublikowano

Tutaj gdzie aktualnie mieszkam, nie da się nie zdać do następnej klasy, ale za to jest tak że gdy opuszczasz szkołę, to możesz dostać karę pieniężną albo zostajesz wyrzucony ze szkoły, ja aktualnie jestem zwolniony do września, właśnie z tego powodu. 17 Lipca idę na 2 tygodniowy semestr letni, na egzaminy i od września zaczynam na nowo edukacje, słabo na początku było bo niestety Angielskiego nie umiałem, i było trudno.

Opublikowano

A ja pracuję i  zapomniałem co to znaczy "szkoła: jednak się przypomni jak bede musiał za pare lat na wywiadówki isć xD

Opublikowano

Kurczę, ja do szkoły chodziłem ostatnio 2013 na studia, zrobiłem co chciałem i mam wyższe.

Pamiętam, jak mówiłem, że nigdy bym nie wrócił do szkoły, ale teraz dużo bym dał, aby wrócić do gimnazjum z tymi ludźmi co chodziłem

• Właściciel
Opublikowano

Szkoła zdana i ukończona równoczesne, egzaminy zawodu w poniedziałek teoria, we wtorek praktyka :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o szkołę to chodzę aktualnie do 3 klasy technikum informatycznego i właśnie zdałem do 4 - ostatniej klasy :) Już za rok matura jak to się kiedyś śpiewało więc po wakacjach będę się musiał jednak trochę zacząć uczyć jeśli chcę myśleć o zdaniu matury :D Chociaż to "tylko" 30% to jednak trzeba by je uzyskać :P Wiem, że nie ma się czym chwalić ale jest to post integracyjny i pewnie parę osób chętnie napisze coś na ten temat - a ja to chętnie przeczytam :)

Widzę kolejny informatyk! :D (również jestem w 3 kl) A praktykę E.13 zdałeś? - Jeżeli tak to w poniedziałek czeka nas egzamin teoretyczny :D 

Jak dla mnie to był najbardziej leniwy rok szkolny - co skutkuje innymi ocenami niż oczekiwałam. Najbardziej zależy mi na wszystkich kwalifikacjach :)

Opublikowano

E.13 praktyczny - banał pewnie będę miał 100% xd we wtorek mam teorie ale myślę że na jakieś 70% pykne na luzaku. E.12 zaliczony jak coś xd Pożyjemy zobaczymy :D

Praktyka była prosta w tym roku - tym bardziej że arkusz był już wcześniej na elektrodzie :D 

Ja teorie mam w poniedziałek o 12, no i nie wiem jak to będzie - teraz sie uczę.. wiem że tym razem będzie ciężko, wszystko zależy od szczęścia :D 

E.12 zdałam za pierwszym razem, nawet dość wysoko - ale montaż mnie kręcił bardziej niż sieci :D 

Opublikowano

No lepiej jest montować ;) xD dobra tak bez końskich zalotów to gratulację oczywiście xd a teorią się nie przejmuj ;) Sporo pytań może być z neta z tych arkuszy (technik-informatyk itp), także warto by je porozwiązywać :) Będzie dobrze. A w razie czego można poprawiać parę razy także luzik :P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak zainteresowania tematem.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.