Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: c[h]eateR.

Nick admina banującego: Ibe
Data/Mapa: 17.06.2015
IP/SteamID: -
Serwer (mod):Only dd
Opis sytuacji: Gram sobie normalnie i nagle ban o treśći "cheater" , Drugi raz spotykam się z taką nie wiedzą admina , Na innym serwerze też miałem taki nick i admin bez ss po prostu stwierdził sam z siebie że mam haxy. To jest nie poważne że banujecie mnie czystego gracza bez jakich kolwiek w tym przypadku SS , Nick nie mówi o tym że ktoś rzeczywiście haxuje... Ręce mi opadają. 

Bo jak mam się obronić jak admin nie zrobił mi SS tylko z góry wyrok.  

Proszę admina który mnie zbanował o pokazanie dowodów na jakiej podstawie mnie zbanował i opisanie demka na którym niby cheatowałem , bo to jest nie poważne.

Pokazujesz swoją niekompetencje w tym momencie.

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'Cheater'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_2:0:1796718617'
[AMXBans] Your IP: '95.49.143.49'
[AMXBans] ===============================================
nk killed Zarks with m4a1
orel killed REDSKULL
Opublikowano

Nie ma jak rozpisac dlatego że nie działa HLTV ....... Tak grałeś po ścianach ze nie opłacało robic się ss ;/ 

Jak bym nie był pewny w 100% że grasz odpalony to bym ci SS zrobił......

• Lubię to! 1
Opublikowano

Grałem wtedy też, widziałem jak ciśniesz, weź wyjdź i tyle. Dla mnie mimo nie ma demka ale gralem wtedy tez widziałem to gracz powinien zostać zbanowany...

• Lubię to! 1
Opublikowano

Gram już dosyć długo w Cs i nie wchodzę na Steama właśnie przez takich ludzi jak Ty Ibe którzy nie potrafią rozróżnić cheata (mam już drugą taką sytuację)  Co z tego że grałem po ścianach ? Może mam chodzić z celownikiem po ziemi ? Nie dobijaj.  Wogóle śmieszy mnie to co piszecie , najlepiej ban bez żadnej podstawy i gościa nie ma po co się przejmować ?

Proszę udowodnij mi że cheatowałem. Nie masz żadnych dowodów , demka nic

Opublikowano

Tak masz racje !!!!!!!!

Nie grasz na steam bo pewnie nie jeden ban na nim jest......Albo dygasz się na nim grac odpalony ........

Nie chodzi tutaj o to żebyś chodził z celownikiem po ziemi tylko o to że jak ty człowieniu grałeś to zawsze wiedziałeś gdzie jest przeciwnik ....

Do tego zawsze jakimś dziwnym trafem pierw zaglądałeś na model na ścianie a potem się wychylałeś i waliłeś ;o

Najlepsze jest to że celownik latał ci jak poje......... Chyba że masz Drżenie rak i dlatego ci ten celownik tak lata ........

Koniec rozmowy ..........

• Lubię to! 1
Opublikowano

Panowie koniec rozmowy, ale jak teraz udowodnicie graczowi, że był odpalony? Demka nie ma, skoro HLTV nie nagrywa, róbcie te SS, a z racji braku dowodów muszę dać UB.

Zamek

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak dowodów

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.