Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Bambusek

Nick admina banującego: Lezi
Data/Mapa: DD2
IP/SteamID: NS
Serwer (mod): DD2
Opis sytuacji:  Dostałem SS Jak widać są czyste. 
http://katujemy.eu/i...esy-bambusek-1/

Ale UBT napisał że niby są różnice czasu w SS ...  :o przecież takie miałem w folderze i takie wstawiłem... Nawet na innych serwerach piszą że czas ss może się różnić do kilku minut. Mi się różnią do kilku sekund i nie wiem dlaczego ale  takie miałem i takie wstawiłem....  :o

każdy SS z reguły powinien mieć ten sam czas modyfikacji. Niestety nieraz się one różnią w zależności od ustawień systemu, lecz różnią się zazwyczaj o 1-2 sekundy, rzadziej- do 10 min.   CYTAT Z INNYCH FOR

Człowieku po co mi zamykasz temat ... Wytłumacz mi jak mógłbym przerobić SS W kilka sekund ?? No chyba ci się coś pomyliło ?? to niemożliwe !! ;O

Opublikowano

debil ?? Uważaj co i do kogo mówisz kolego. Ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz ?? Przecież SS-a za ch**a nie przerobisz w 5 - 10 sekund chodźbyś się jak uparł i nie da się przerobić 5 ss w kilka sekund ... To zajmuje sporo czasu. Nawet sobie sprawdź demko i będziesz wiedział że gram czysto. Godzina jest taka sama lecz Esy różnią się tylko sekundami .... Idiot's everywhere -.-

Opublikowano

debil ?? Uważaj co i do kogo mówisz kolego. Ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz ?? Przecież SS-a za ch**a nie przerobisz w 5 - 10 sekund chodźbyś się jak uparł i nie da się przerobić 5 ss w kilka sekund ... To zajmuje sporo czasu. Nawet sobie sprawdź demko i będziesz wiedział że gram czysto. Godzina jest taka sama lecz Esy różnią się tylko sekundami .... Idiot's everywhere -,-

No zastanawia mnie czemu w twoim przypadku ssy nie są po kolei.. bo patrzac na czas gry w cs ss który powinien być jako 1 jest 4

Opublikowano

No zastanawia mnie czemu w twoim przypadku ssy nie są po kolei.. bo patrzac na czas gry w cs ss który powinien być jako 1 jest 4

Może temu że mam pełno SS W folderze i zmieniałem nazwy żeby nie pomylić waszego serwera ?? Prawda jest taka że gram czysto i nawet demko sprawdźcie jak chcecie

Opublikowano

Próbowałeś coś majstrować i dlatego ten czas sie zmienił. Czas z gry powinien byc co jedna sekunde a u Ciebie jest : 2 sekundy do następnego, potem jedna, jedna i 2 w plecy.. Więc coś tutaj jest nie halo.. 

Opublikowano

Nie koniecznie musiałeś już od razu coś majstrować. Wystarczy, że włączyłeś edycje i pomyślałeś " a po co i tak czyste" i  wyłączyłeś edycje to już jest inny czas. Według mnie za próbę i tak ban powinien być.

Opublikowano

Bo co bo nie widać? Anty SS to jest dopiero czit :P 3x UBT jest na bana nie wiem, ja ostatecznej decyzji nie podejmę, poczekam jeszcze na wypowiedź osoby, która ma tutaj chyba największe doświadczenie. Cieprliwości

Opublikowano

Według mnie SS'y są czyste, nic na nich nie widać. A kilkusekundowe odstępy między screenami mógł spowodować plug-in. Skoro się upierasz, że miał wallhacka, a sytuacja jest niejasna - rozpisz go, masz HLTV.

Opublikowano

HLTV nie działą chyba, ssy czyste, jednak nie wiem co z typem zrobić .... Widziałem jak gra i wgl, daję Tobie UB i mam na iebie oko, jak co prędzej czy później wpadniesz :)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: UB

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.