Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Bambusek

Nick admina banującego: Lezi
Data/Mapa: DD2
IP/SteamID: NS
Serwer (mod): DD2
Opis sytuacji:  Dostałem SS Jak widać są czyste. 
http://katujemy.eu/index.php?/topic/9173-esy-bambusek-1/

Ale UBT napisał że niby są różnice czasu w SS ... :o przecież takie miałem w folderze i takie wstawiłem... Nawet na innych serwerach piszą że czas ss może się różnić do kilku minut. Mi się różnią do kilku sekund i nie wiem dlaczego ale  takie miałem i takie wstawiłem.... :o

każdy SS z reguły powinien mieć ten sam czas modyfikacji. Niestety nieraz się one różnią w zależności od ustawień systemu, lecz różnią się zazwyczaj o 1-2 sekundy, rzadziej- do 10 min.   CYTAT Z INNYCH FOR

Opublikowano

Człowieku czas może się różnić, ale u Ciebie SSy są czas pierwszego 14:49:03, drugi i trzeci 14:49:06, czwarty 14:49:07, ostatni 14:49:18 i następująco czas w grze leci:

1:41->1:43->1:44->1:45->1:42, więc jaki z tego wniosek? No bez jaj, nie będziemy się spierać o takie błahe błędy modyfikowania ssów w nieodpowiedniej kolejności :x (następnym razem, na innej sieci spróbuj układać wszystko względem czasu na ssach, a nie względem nazw).

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.