Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Bajceps.|opvr|

Staż na serwerze: 130h - jak nie więcej. >>KLIK KLIK<<

Doświadczenie: byłem już tutaj adminem

Znajomość AMX [0/8]: 7

Czy byłeś / byłaś już adminem?: tak

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Różnie, teraz mam czas EGZAMINÓW więc tego czasu dużo nie będzie na pewno.

Dlaczego Ty?: Piszę to podanie, gdyż proszono mnie o pomoc na serwerze. Jak da się zauważyć moja aktywność na serwerze zmalała praktycznie do zera. Studia, sesja... po prostu nawet nie ma kiedy usiąść i pograć, lecz widząc co się dzieje na serwerze i po prośbach Aktive'a chcę z powrotem dołączyć do teamu adminów. Nie obiecuję, że będę aktywny jak dawniej, gdyż sesję trzeba zdać... a żeby zdać trzeba się troszkę pouczyć. Pomoc jak widać przyda się jak najbardziej.

Kontakt: PW / STEAM

SID: 0:1:2152746

Akceptujesz regulamin admina?: tak

Akceptujesz regulamin serwera?: tak

@EDIT
Dla ścisłości aby nie było wątpliwości.

Tak byku, mam mało czasu i piszę o tym wprost, lecz gdy dziś wszedłem na serwer i żadnego admina nie było a było 32/32 a później wszedł sam @AcTiVe.? i @H.A.N. Więcej tam nikogo nie było a sami admini nawet informują by gracze składali podania bo po prostu nie ma kto tego serwera pilnować.... Jedna osoba nie będzie po 10h dziennie siedziała :)

Opublikowano

Piszesz "moja aktywność nie bedzie zadowalająca" to po co to podanie? Tylko aby mieć kolor?? Skoro składasz to podanie to oczekują abys był aktywny anie.. Neutral.

Tak :
+ Ogarnięty
+ Aktywny
+ Wiek
+ Staż
+ Steam

Aktywny? Jak skoro sam pisze że nie :o

Tak :
+ Ogarnięty
+ Aktywny
+ Wiek
+ Staż
+ Steam 

To samo :)

@edit

Byku, odkąd masz admina, widziałem Cię może 2 razy na serwerze to jest raz. Dwa, na dd2 może aktywnych CODZIENNIE adminów jest 2-3 maks! Co jesty dla mnie totalną porażką, żadnej informacji o naborze nie ma, ani nic...

Odnośnie Ciebie Bajceps WSZYSTKO NA TAK.

To pieknie wtedy mnie widzisz xD :D bo ja bywam często, aczkolwiek wiadomo mam 3 zmianową pracę :)

Opublikowano

Piszesz "moja aktywność nie bedzie zadowalająca" to po co to podanie? Tylko aby mieć kolor?? Skoro składasz to podanie to oczekują abys był aktywny anie.. Neutral.

Aktywny? Jak skoro sam pisze że nie :o

To samo :)

Byku, odkąd masz admina, widziałem Cię może 2 razy na serwerze to jest raz. Dwa, na dd2 może aktywnych CODZIENNIE adminów jest 2-3 maks! Co jesty dla mnie totalną porażką, żadnej informacji o naborze nie ma, ani nic...

Odnośnie Ciebie Bajceps WSZYSTKO NA TAK.

Opublikowano

Jeżeli ja miałbym decydować to za nic w świecie nie dałbym mu tak ważnej funkcji na serwerze. :D
Ale jako, że moja jedyna opcja to nic nieznacząca wypowiedź to tak:
Wiek, staż, był już adminem, steam, sratatata.

Opublikowano

Podanie przyjęte.

Zgłoś się do jakiegoś z administratorów/vice z danymi do admina. Ja Ci nie dodam, nie mam jak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.