Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Wizip

Nick admina banującego: AcTiVe.?

Data/Mapa: 12.06.2015 - 13:34:15

IP/SteamID: VALVE_5:0:1030450604

Serwer (mod): Only dd2

Opis sytuacji: Dostałem bana za nic. Ten admin banuje wszystkich bez przypatrzenia sie na kogoś tylko widzi że ktoś kogoś widzi i ban. HLTV jest można sobie obejrzeć demko Demko  13:11  13:36. I radze zrobić coś z tymi adminem bo przez niego tracicie grczy ....

Do demka: http://hltv.1shot1kill.eu/24790

Opublikowano

Active ma 24h na rozpisanie demka w przeciwnym razie dostaniesz, a on straci admina bądx dostanie ostrzeżenie !

Opublikowano

Szukałem Twojego ip/steam id, dałem Ci bana przypadkowo, było 23455341232 osób na serwerze, i nie przypatrzyłem się dokładnie na numerek który miał aim latający na serwie, w consoli nie wyświetlało mi Twoich danych do UB, widziałem że miałeś już ssy, więc nie wlepiałbym Ci bana :)

Opublikowano

1. Gracz dostaje UB

2. Ty dostajesz ostrzeżenie które jest twoim ostatnim. Skoro dałeś mu przypadkiem bana mogłes zgłosić to komuś z administracji aby dął ub więc coś tu bujasz.

3. To że raz dostał SS nie znaczy ze jest czysty może je dostać 20x a za 21 razem może wpaść. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: UB

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.