Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie na CoD 301 lvl i dostałem bana, to jasne dlatego piszę ten temat. Sreenów nie zdążyłem zrobić, no niestety nie wiem czy dostane un-bana, ale bardzo miło mi się grało na tym serwerze. Byłem czysty, nie lubię grać na aimbotach, lub wallhack'ach bo dla mnie to psuje rozgrywkę, jeśli była by taka możliwość to proszę o powiedzenie w jakim momencie niby ''zdiagnozowano'' u mnie cheatowanie. Więc proszę o un-bana, i miłej gry. ;)

Wycinek z konsoli:

] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina [sNN] SzybkiNiczymNinja.
] Jestes zbanowany Permanentnie.
] Zbanowany Nick : B.O.S
] Powod : ' 5 Screenow na Katujemy.eu '
] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
] Twoj SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 360715020 '
] Twoje IP : ' 31.11.226

Data: 09-06-2015

Mapa: De_Dust

Serwer: Cod Mod 301 lvl

Opublikowano

Jeśli dostałeś bana z powodem "Cheater" to musisz napisać odwołanie, zastosuj się do wzoru bo temat zostanie zamknięty

Opublikowano

Po pierwsze i ostatnie zastosuj się do wzoru bo bez podstatowych informacji jaki jest twój nick w grze nic nie zrobimy. A poza tym SS robi admin a nie ty także wyczułem tutaj taki mały bajer :P Pisz nowy temat według wzoru bo takiego typu tematy nie są brane pod uwagę

WZÓR JEST OBOWIĄZKOWY! http://katujemy.eu/index.php?/topic/4322-obowi%C4%85zkowy-wz%C3%B3r-dzia%C5%82u-odwo%C5%82anie-od-bana/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.