Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie miałem Opla Vectre którą wam przedstawiałem, dzisiaj się dowiedziałem że został z niej kwadracik tylko który lezy na złomie... Typ miał wypadek, przeliczył się z mocą widocznie, szczerze wam powiem, że przykro mi się zrobiło no ale cóż to tylko auto i aż auto w dodatku już nie było moje, jednak wiadomo co w nią włozyłem  ile czasu jak i serca, eh było mineło. Opelku trzymaj się tam :(

http://katujemy.eu/index.php?/topic/5381-opel-od-podstaw/

Opublikowano

O ludzie :-( tak to jest jak ktos kupuje gotowe auto zrobione i nic przy nim nie grzebal.. Nie szanuje pozniej. No coz trzeba bylo je ofiarowac mnie mialo by sie dobrze jezdzilo do by do dzis :-P

Opublikowano

Ciota głupi... 

O ludzie :-( tak to jest jak ktos kupuje gotowe auto zrobione i nic przy nim nie grzebal.. Nie szanuje pozniej. No coz trzeba bylo je ofiarowac mnie mialo by sie dobrze jezdzilo do by do dzis :-P

Mogłeś mówić że chcesz kupić, bo ofiarować to nie xD 

Opublikowano

Mogłeś mówić że chcesz kupić, bo ofiarować to nie xD

Ale bym dbal o opelka :-P na kupno srednio mam kasy poki co :-P

Opublikowano

Szkoda auta. Typ przeżył?

Tak żyje. 

Szkoda samochodu.. faceta nie jest mi jakoś żal. Pewnie się popisywał przed znajomymi i stało się to co się stało. Jak przeżył to pewnie przemyśli to co zrobił i oby tego błędu nie powtórzył.

Dokładnie jak npisałaś, popis i przecenił chyba siebie że może "duzo" potrafi a to nie mały silnik..... 

Jest mi szkoda... -.- gdybym wiedział że takie coś odwalać będzie to kurde bym go nie sprzedał, nawet mój tata powiedział " mimo że masz golfa, ja bym go odkupił i byś miałdwa" xD powiedziałem do niego mógł to szybciej mówić ;D 

Opublikowano

Tak żyje.

Dokładnie jak npisałaś, popis i przecenił chyba siebie że może "duzo" potrafi a to nie mały silnik.....

Jest mi szkoda... -.- gdybym wiedział że takie coś odwalać będzie to kurde bym go nie sprzedał, nawet mój tata powiedział " mimo że masz golfa, ja bym go odkupił i byś miałdwa" xD powiedziałem do niego mógł to szybciej mówić ;D

Pozdrow tate ekstra gosc :-D

No niestety ludzie to idioci i mysla ze sa niezniszczalni..

Opublikowano

Ola ty już na pewno wszystko wiesz, nie mógł być to zwykły wypadek ? Pomyśl czasem, a nie dajesz oskarżenia bez powodów i dowodu żadnego.

A maszyny szkoda, bo kozak wyglądala.

Opublikowano

Nie ma to jak szanować zeczy matrymonialne bardziej od ludzi. Jak dla mnie to nie ważne co by się stało z moim samochodem ważne aby osobie prowadzącej go nic się nie stało. Widać dla niektórych najważniejszy jest $$$$$$

Opublikowano

Nie ma to jak szanować zeczy matrymonialne bardziej od ludzi. Jak dla mnie to nie ważne co by się stało z moim samochodem ważne aby osobie prowadzącej go nic się nie stało. Widać dla niektórych najważniejszy jest $$$$$$

jak juz to materialne i rzeczy danio bo matrymonialna to mozesz propozycje dostac.. tak rzeczy czasem sa wazniejsze niz idioci ktorzy sami swojego zycia nie szanuja i nie znaja granic. tym bardziej takie w ktore ktos wlozyl serce zeby je stworzyc.

Opublikowano

Włożyć serce w stworzenie samochodu i kasy to jedno, a włożyć k.... drugiej osobie aby się narodziła nowa i ją wychować to co innego.

Opublikowano

Danio nie rozumiem Ciebie co ty teraz chcesz poprez to napisać. Chłop chciał przyświrować przy kolegach nie wyszło mu... Nie raz widziałem jak na miescie się popisywał tzn, gaz i reczny i co, szkoda mi tego opla było i patrzeć na to, raz wywinął 360 i nic mu to nie zrobiło, teraz się przeliczył, on ma tylko ręke złamaną a tak to wszystko ok, a niefortunny opel poszedł na złom, go uratowały też p[oduchy nie ma co owijać, chłop głupi jak but, skoro jeszcze nei do końca poznał samochód, bo jak by nie patrzec to miesiąć a myslki że ma go od paru lat i wszystko wie, gówno prawda, nic o nim nie wiedział...

• Lubię to! 1
Opublikowano

Głupota nie zna ludzkich granic...

Chciałbym jechać w tym oplu z nim i mieć pojebane życie z głowy, sam jestem po niewielkim wypadku szkoda że nie się nie zabiłem.

Nie szaleć, nie szaleć sam to teraz będę powtarzał sobie, wreszcie coś zrumieniałem czego do tej pory nie rozumiałem.

Opublikowano

Ajj tam gadacie takie głupoty, że słuchać się nie chce, po to ma duży silnik, żeby się popisywać i nie jeździć jak TICO, bład przytrafi się każdemu, a Wy jeździcie po chłopaku, jakby Wam matkę zabił, koleś kupił sobie fajne autko to szalał, jakby chciał jeździć wolno, to nie kupiłby tego auta i nie mówcie mi o braku umiejętności, bo błędy za kierownicą popełnia każdy, gdyby tak nie było to nikt by na drodze nie umierał....Zaraz będzie odzew od 16-18-letnich mistrzów kierownicy, że oni nie robią błędów - z chęcią Was wyśmieję....Sam mam kilka kat B, B+E, C C+E jestem zawodowym kierowcą i czasem też odwalę jakąś gafę...moje auto ma 245koni 3.0 i nie kupiłem auta w tym silniku, by jezdzić sobie powoli.

Już nie piszcie o tym, że się popisywał, bo mi się drobne w kieszeni nie zgadzają

Opublikowano

O kurde rzeczy matrymonialne, poprawiles mi humor Danio w ten chujowy dzien XDDD

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ajj tam gadacie takie głupoty, że słuchać się nie chce, po to ma duży silnik, żeby się popisywać i nie jeździć jak TICO, bład przytrafi się każdemu, a Wy jeździcie po chłopaku, jakby Wam matkę zabił, koleś kupił sobie fajne autko to szalał, jakby chciał jeździć wolno, to nie kupiłby tego auta i nie mówcie mi o braku umiejętności, bo błędy za kierownicą popełnia każdy, gdyby tak nie było to nikt by na drodze nie umierał....Zaraz będzie odzew od 16-18-letnich mistrzów kierownicy, że oni nie robią błędów - z chęcią Was wyśmieję....Sam mam kilka kat B, B+E, C C+E jestem zawodowym kierowcą i czasem też odwalę jakąś gafę...moje auto ma 245koni 3.0 i nie kupiłem auta w tym silniku, by jezdzić sobie powoli.

Już nie piszcie o tym, że się popisywał, bo mi się drobne w kieszeni nie zgadzają

kochany cliniku co innego jezdzic szybko a co innego odwalac pajaca za kolkiem. Mam od ponad roku B i też lubie depnac co nie znaczy ze od razu musze sie popisywac przy kumplach i odwalac niewiadomo co dla chwilowego zachwytu moja osoba. Trzeba znac granice. Przed moja szkola byl wypadek i dwie osoby zginely dlaczego ? bo same siebie nie szanowaly i jechal 110 w miescie i myslal ze on jest swietnym kierowca wiec 50 go nie obowiazuje. Mozna jezdzic szybko nawet bardzo ale z glowa clinic. A gafe kazdy popelnia predzej czy pozniej ale jak ktos sie popisuje i sie rozwala to nie jest gafa tylko głupota.

Opublikowano

Nie wiem po co tak przeżywacie byku skoro włożyłeś kupe kasy w samochód to po co go sprzedawałeś czy coś tam. Skoro ktoś go kupił to nie powinno obchodzić cię to co się z nim stało. Wszyscy gadacie ze kierowca szpanował, a może jest tak jak napisał clinic i po prostu popełnił błąd.

Opublikowano

Nie wiem po co tak przeżywacie byku skoro włożyłeś kupe kasy w samochód to po co go sprzedawałeś czy coś tam. Skoro ktoś go kupił to nie powinno obchodzić cię to co się z nim stało. Wszyscy gadacie ze kierowca szpanował, a może jest tak jak napisał clinic i po prostu popełnił błąd.

Słuchaj, robiłem go dla Siebie, wyszła sytuacja że musiałem sprzedać a to już nie ważne dla czego. Tak jak mówisz, skoro sprzedałem ei powinno mnie obchodzić ok, ale odkąd go miałem serio siedziałem codziennie przy nim i dłubałem, ale co Ty na ten temat możesz wiedzieć jak ktoś ma pasję, mniejsza. Wracając, żaden błąd, znam typa wiem co robi i widziałem co nim robił ludzie chłop mieszka w tym samym mieście co ja, i codziennie go widzę, i jak wjeżdżał oplem na rynek to wiadomo kto jedzie i wgl, to sobie wyobraź.

Opublikowano

Byku, po to kupił to auto, żeby szaleć...Nie mówcie, że popisywał się i rozwalił, przytrafił mu się błąd, specjalnie przecież go nie skasował

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.