Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reset na pewno się przyda :) jest dużo nie aktywnych graczy którzy "zasmiecaja" ranking a przez to nowi gracze mają trudniej. Po resecie topka jak i cały ranking będzie aktualny i wszyscy będą zadowoleni. Wydaje mi się ze reset powinien być co miesiąc a topka nagradzana :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Reset ranki odbywa się raz miesiącu najczęściej na poczatku miesiąca. Wiec czekajcie cierpliwie

właśnie początek a nie w połowie... Będziesz czekać na reset bo jest raz w miesiącu na poczatku czyli czekamy juz na ten w lipcu\/ Bo to juz poczatek miesiaca nie jest

Opublikowano

Czekajcie na Mr_Danio, On zdecyduje czy będzie reset ranku czy też nie, osobiście mi to obojętne bo i tak gram jak typowy bot haha :P

Nie no, ale wypadałoby zrobić bo praktycznie ostatnia w ranku jestem, nie wypada tak :P

Danonku kochany, zrób bo Ci tyłek będą truć :D

Opublikowano

Reset miał odbyć się wcześniej ponieważ był planowany konkurs niestety od dłuższego czasu nie mogę złapać dudnesa dlatego to się przeciągało. Reset wisi w powietrzu więc bądźcie czujni bo może być za: 1h, 5h ,8h może jutro o 5:00 zobaczymy ;)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjasnione !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.