Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś był taki temat, ale upadł, więc postanowiłem go trochę odświeżyć...Mianowicie chodzi mi o coś takiego, jak strażnik JB, jest to osoba, która może kickować graczy z CT, grając ostatnio dosyć sporo na JB wiele razy widziałem, jak do CT pchają się dzieci, a to bez mikra, a to jakieś nieogary, którzy psują grę z racji tego, że sytuacja powtarza się kilkanaście razy dziennie, a adminów niestety brakuje, byłbym za wprowadzeniem takiej osoby. Wiem, że istnieje opcja /zmiana niestety ona nie działa poprawnie, jest 3 graczy w TT, a żeby wyrzucić kogoś z CT, potrzeba np.5głosów...Gracze uciekają z serwera, a inni w tym ja bardzo, ale to bardzo się denerwują...Liczę na akceptację tego pomysłu...Co wy na to?

• Lubię to! 2
Opublikowano

Sprawdzić kto najwięcej na serwie przesiaduje i ta osoba raczej będzie najbardziej odpowiednia. Pomysł oczywiście bardzo dobry, będąc na JB kiedyś widziałem, jak nieodpowiednie osoby dostają się do CT i panuje roz******l na serwerze, więc trafione jak najbardziej w punkt. Pluginy raczej zawodzą w takich sprawach i lepiej postawić na konkretną osobę :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Polać Clinicowi!! Już mam dość takich dzieci pchających się do Ct i robiących masowe FK :/ 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jeżeli ma to być na tej zasadzie to musiałaby to być jakoś osoba której można zaufać lub można wprowadzić taką opcję, że żeby wyrzucić kogoś z CT potrzeba np. 1/3 głosów osób będących w TT

NO jasne, że to musi być osoba zaufana, a nie pierwsza lepsza...myślałem, że to logiczne

Sprawdzić kto najwięcej na serwie przesiaduje i ta osoba raczej będzie najbardziej odpowiednia. Pomysł oczywiście bardzo dobry, będąc na JB kiedyś widziałem, jak nieodpowiednie osoby dostają się do CT i panuje roz******l na serwerze, więc trafione jak najbardziej w punkt. Pluginy raczej zawodzą w takich sprawach i lepiej postawić na konkretną osobę :)

Wiesz, myślę nawet, że to mogłyby być 3 osoby, bo jedna osoba to może być za mało, ilość oczywiście do ustalenia

Polać Clinicowi!! Już mam dość takich dzieci pchających się do Ct i robiących masowe FK :/ 

Tobie również odpowiem, możecie mi polać

• Lubię to! 2
Opublikowano

Moim zdaniem, nie musi być steam, ważne by była aktywność i ogarnięcie...Często widuję H.A.N'a, więc czemu nie on?

Opublikowano

Moim zdaniem, nie musi być steam, ważne by była aktywność i ogarnięcie...Często widuję H.A.N'a, więc czemu nie on?

Dobry pomysł :) HaHAN strażnikiem

• Lubię to! 1
Opublikowano

Skoro adminów brakuje niech będzie. Ja proponowałbym, że osoby mające Steam i CS piszą podanie na admina.

2. Osoby bez Steam mogą składać podanie na strażnika, który :

~ Kikuje z serwera

~ Przeżuca do TT lub CT

~ Banuje "gracza" na CT - okres. 30 minut.

Opublikowano

Skoro adminów brakuje niech będzie. Ja proponowałbym, że osoby mające Steam i CS piszą podanie na admina.

2. Osoby bez Steam mogą składać podanie na strażnika, który :

~ Kikuje z serwera

~ Przeżuca do TT lub CT

~ Banuje "gracza" na CT - okres. 30 minut.

Jak ban to MAX 5 minut. Każda osoba musi posiadać mikrofon + mutację.

Opublikowano

Mogę się zglosić ? :> Mnie osobiscie bardzo irytują ludzie bez micra bądź ludzie, którzy wchodzą na server by sie pobawic zabijając i robiąc masowe fk poprostu dla zabawy i psucia innym gry i zabawy.

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł. Wbilem kiedyś na serwer żeby się pośmiać i wyluzować a tutaj jakieś dzieciaki zaczęły się wyzywać w CT i wgl wiec od razu wyszedłem z serwera i robi tak pewnie większość osób która ma podobną sytuację dlatego pomysł jak najbardziej trafny :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mysle ze takiego straznika powinni wybrac admini serwera oni najlepiej beda wiedziec kto sie nadaje na guardiana. Lub jak napisal Tomek musza napisac podanie tak jak na admina lecz z mniejszymi wymaganiami. H.A.N. Jak najbardziej na tak.

Taki straznik powinien miec mozliwosc wyrzucania z ct i przenoszenia do ct oraz kickanie z serwera co do banowania jestem na nie

Opublikowano

No to proponuje temat do kosza juz dać bo skoro steam wymagany to temat do kosza. Ci co mają steam składali podania o admina i mogą to robić...

Opublikowano

Za bardzo nie rozumiem tego tematu oki strażnik spoko mógłby być, ale osoba na naszej sieci nie dostanie absolutnie takiej rangi nie posiadajac Steama i nie możemy powierzyć takiej funkcji osobie której kompletnie nie znamy a ma dużo godzin przegranych na serwerze. Co za tym idzie jeżeli ktoś jest chętny może złożyć podanie na admina bo to nie mal to samo i taki sam obowiązek bo i tak i tak musi siedzieć na serwerze, a dzieci na nim będą nawet jeśli damy 30 takich strażników bo tego opanować się nie da. Po za tym podobno porpozycja się zgubiła Clinic sam byłeś przeciwny tej propozycji i między innymi przez głos twój i innych została przeze mnie odrzucona w tym temacie  >>> http://katujemy.eu/index.php?/topic/7493-admin-stra%C5%BCnik-mo%C5%BCe-co%C5%9B-nowego/

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja Odrzucona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.