Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Ola1122334

Imię: Ola

Staż na serwerze: Od 5 kwietnia ilość przegranych godzin wynosi 147

Doświadczenie: Siedząc każdego dnia od kilku lat gdy w CS grał mój brat nauczyłam się bardzo duzej ilości komend oraz obsługi Amxmodmenu dodatkowo wiem jak odróżnić czita od skilla.

Znajomość AMX [0/8]: 5

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Adminowałam gdy mój brat posiadał swoje serwery takiej jak GG, DD2, FFA podczas gdy nie było go w domu pilnowałam porządku z jego nicku.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-6h dziennie chyba że Damiana nie ma w domu to cały czas.

Dlaczego Ty?: Jestem osobą miłą i kulturalną, a takich osób jest na naszym serwerze coraz mniej. Może i jestem młoda i nie mam wymaganego wieku jednak potrafię rzetelnie wypełniać swoje obowiązki oraz udzielać pomocy jeśli takowa jest potrzebna. Myślę że jestem jedną z osób na tej sieci która spędza najwięcej czasu na naszym DD2 i o wszystkim informuję mojego starszego brata moją aktywność można zobaczyć na poniższym screenie.

http://screenshooter.net/101977768/jtrfdkq Jako admin będę starała się spędzać jeszcze więcej czasu na naszym DD2 i pomoze mi w tym mój brat który na pewno pozwoli mi na nim spędzać czas. Wiem że wielu z was będzie przeszkadzał mój wiek i to ze mogę czegoś nie umieć jednak przez te kilka lat nauczyłam się bardzo dużo od mojego brata i potrafię wyłapywać cziterów których jest bardzo dużo. Dodatkowo na naszym serwerze nie ma zbyt dużej ilości adminów, a ja mimo swojego młodego wieku mogę pomóc w przypływie graczy oraz w pilnowaniu serwera poprzez swoją wysoką aktywność.  Wiem że mogła bym was oszukac i napisać że mam 15 - 16 lat ale myślę że nie na tym to polega, a wiem że są na sieci takie osoby które kłamią o czym przekonał mnie mój brat. 

Kontakt: Steam Ola1122334 | Katujemy.eu

SID:  STEAM_0:1:4074032

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

EDIT: 

- Podania nie pisał Damian tylko ja sama.

- Nie ogarnę komend ehh myślę ze znam ich wiecej i korzystam z nich sprawniej od wielu osób na naszej sieci. 

- Czepiacie się o wiek choć myślę że to nie powinno liczyć się najbardziej nasz tomek ma lat 14 i ma opiekuna serwera no ale ok co do mutacji jestem dziewczyną a mikrofon używam rzadko. 

Opublikowano

Jestem na Tak 

+ Staż na serwerze

+ Aktywność za równo na forum jak i serwerze

+ Odpowiedzialna, kulturalna osoba, która nie robi nic na siłę, a gdy nie moze znaleźć rozwiązania pyta się o pomoc

+ Potrafi poradzić sobie z bandą niedorostków oraz cziterów co już udowodniła. 

+ Przekonujące podanie

- Brak wszystkich wymagań lecz sam ich nie miałem

- Wiek !

Pamiętaj nigdy nie dałbym ci Tak z racji tego ze jestes moją siostrą bo każdego traktuje równo i nigdy na to nie licz !

• Lubię to! 1
Opublikowano

Osobiście jestem na neutral

*wiek -

*myślę że nie ogarnie jeszcze co i jak odnośnie amx, niektórych komend i sprawdzanie czitów.

ale ogólnie reszta jak i staż, zachowanie, kultura na + :)

Opublikowano

Neutral z  przewagą na Nie. 

Jeżeli będziemy robić wyjątki co do wieku to będziemy niesprawiedliwi wobec graczy którzy nie otrzymali admina przez swój wiek mając 14 lat. 

Nic do Ciebie nie mam, ale regulamin jest po to żeby go przestrzegać 

Podanie przekonujące +
Wiek -
Nie masz mutacji :/ - 

Opublikowano

w sumie jestem skłonna jej dać tak, ponieważ:

+ szczera w wieku (chociaż nie spełnia wymagań "regulamin")

+ steam

+ staż

+ dużo na serwerze

- mikrofon za cichy masz nie idzie zrozumieć czasem

Opublikowano

Ja niestety dam Nie, sam Danio napisał, żeby nie patrzeć, czy to jego siostra,czy nie...Inny 11-letni gracz by nie dostał w życiu admina

-wiek, najbardziej mi przeszkadza, bądźmy poważni w tym wieku admin?

-podanie, nie sądzę, że było pisane przez Ciebie, podejrzewam, że brat Ci pomógł, ewentualnie zjechane z innego

+staż

+aktywność

Ogólnie dwa plusy, ale wiek tutaj robi "robotę", jak napisałem, żaden 11-letni gracz nie dostałby u nas admina, jakby nie było, adminów nie brakuje na tyle, by dawać wszystkim kto napisze podanie

Opublikowano

Ja jestem neutralny:

+ przekonujące podanie

+ aktywność

-/+ nie wiem czy dasz radę

- regulamin jest dla wszystkich

PS. Miałeś być taki sam dla innych, a w notkach bronisz ją ;)

• Legenda
Opublikowano

Przykro mi, ale twój wiek daje wiele do myślenia. Rozumiem, że dużo umiesz, ale wymagania to wymagania. My staramy się dojść do TOP1 sieci w Polsce, a jak przyjdzie jakiś nowy gracz i dowie się, że admina ma 11-latka to wyśmieje nasza sieć i pójdzie dalej. Musimy postawić na PROFESJONALIZM. 

11 lat jest to za mało by powierzyć tak ważną funkcję. Do tego dochodzi jeszcze tytuł tematu co wygląda tak jakbyś chciał dostać admina przez znajomości. 

Przykro mi, ale nie możesz zostać adminem.

PODANIE ODRZUCONE

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.