Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Łyskaczu 

Imię: Damian

Staż na serwerze: Dokładnie nie pamiętam, gram tutaj od tygodnia po 3-4 godzinki dziennie.

Doświadczenie: Na CS:GO posiadam dobre doświadczenie.

Znajomość sourcemoda [0/8]: 5/8

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak, byłem już 2 razy adminem na innej serwerowni.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Codziennie mogę poświęcić 3-5 godzin na serwer.

Dlaczego Ty?:  Jestem sympatyczny, kulturalny. Spędzam dużo czasu na serwerze. Traktuję wszystkich równo, nie podejmuję decyzji pochopnie, jestem obiektywny. Myślę, że dobrze sprawdzę się na tym stanowisku jeśli zostanę przyjęty, jak coś robię to staram się to robić najlepiej jak potrafię.

Kontakt: Steam | Forum | GG: 54251698 |

SID: STEAM_1:0:118865577 

Akceptujesz regulamin admina?: Tak, akceptuję.

Akceptujesz regulamin serwera?: Akceptuję.

Opublikowano

A ja Neutral z przewazaniem na tak

+potrzeba nam adminow

+SM

+wiek

+doswiadczenie

-konto pod podanie

-nikt cie nie zna

Opublikowano

Ola, miałem wcześniej inne konto na steam, ale zapomnialem hasła oraz przerwę około miesiąc bo nie miałem laptopa

:)

• Legenda
Opublikowano

Zbyt dużo sprzeciwów. Daj się poznać, pograj trochę więcej, posiedź na forum, spełnij wymagania i złóż podanie za jakiś czas. 

PODANIE ODRZUCONE

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie Odrzucone!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.