Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: dzzzz[ZAW]

Nick Admina: nie wiem , nie widze swojego bana w amxbans w ogole

Steam ID/IP:
176.109.164.50

Czas zdarzenia/data:
5.06.15 godzina 18:51

Serwer (Mod):
dd2

Opis sytuacji: ssy

Link do bana w amxbans: nie ma właśnie

Link do SS'ów:

prosiłbym o szybkie ub ;) dzieki , pozdrawiam

Opublikowano

Ok. SS może i masz czyste, ale nie wiem do końca o co chodzi :) Masz bana 'aktywny' i poczekam na admina, który Ci tego bana nałożył, aby się wypowiedział, bo nie jestem w temacie. http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=36874

tak mam bana AKTYWNY bo po zrobieniu ssów wszedłem drugi raz na serva ale ssy już były wrzucone

Opublikowano

Jeżeli SS były wrzucone na forum, ale nie było decyzji o UB z twoich SS to znaczy, że grałeś na aktywnym banie i słusznie go otrzymałeś. Hmm w takiej sytuacji, jeżeli SS miałeś czyste proś administracje o taryfę ulgową. My w takiej sytuacji UB dać Ci nie możemy. Tylko administracja :)

PS. Pogadaj z Playem on Cię zbanował, ale idzie się z nim dogadać

Opublikowano

Jeżeli SS były wrzucone na forum, ale nie było decyzji o UB z twoich SS to znaczy, że grałeś na aktywnym banie i słusznie go otrzymałeś. Hmm w takiej sytuacji, jeżeli SS miałeś czyste proś administracje o taryfę ulgową. My w takiej sytuacji UB dać Ci nie możemy. Tylko administracja :)

PS. Pogadaj z Playem on Cię zbanował, ale idzie się z nim dogadać

Skoro ssy wrzucone to jaki problem dać UB ? po tym jak PLAY napisał na biało "WYPIERDALAJ PSIE" myśle że nie da sie dogadać ;) Nie wypada rzucać takimi tekstami będąc adminem . Jeżeli nie chcecie nie musicie dawać UB , znajde inny server , tracicie graczy robiąc takie coś . Ale ssy wrzucone więc przynajmniej wiecie że czysto grałem , Pozdrawiam

Opublikowano

Skoro ssy wrzucone to jaki problem dać UB ? po tym jak PLAY napisał na biało "WYPIERDALAJ PSIE" myśle że nie da sie dogadać ;) Nie wypada rzucać takimi tekstami będąc adminem . Jeżeli nie chcecie nie musicie dawać UB , znajde inny server , tracicie graczy robiąc takie coś . Ale ssy wrzucone więc przynajmniej wiecie że czysto grałem , Pozdrawiam

Po wrzuceniu ss czekasz na UB, wchodząc tylko dając ssy anie dostałeś UB masz nadal bana, jednak Ty łamiesz tego bana resetując ruter i wchodzisz na serwa, w tym momencie masz "aktywny ban".

Opublikowano

Po wrzuceniu ss czekasz na UB, wchodząc tylko dając ssy anie dostałeś UB masz nadal bana, jednak Ty łamiesz tego bana resetując ruter i wchodzisz na serwa, w tym momencie masz "aktywny ban".

Nie resetowałem rutera :D nie mam zmiennego ip . Po prostu dostałem wcześniej kicka z powodem "ssy na forum" a nie bana ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.